Misafir Oluşturma zamanı: 23 Haziran, 2006 Oluşturma zamanı: 23 Haziran, 2006 Arkadaşlar izmir ile ilgili topiclerde 2004 2005 yıllarında atılan mesajlar var sonrası yok.. halen forumu takip eden varsa izmirde oynanabilecek yer bilenler bilgi verirse sevinirim... ayrıca bu işi artık bi klupte yapmak istiyorum izmirde varmıdır böle bi ortam ??
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2006 Arkadaşlar izmir ile ilgili topiclerde 2004 2005 yıllarında atılan mesajlar var sonrası yok.. halen forumu takip eden varsa izmirde oynanabilecek yer bilenler bilgi verirse sevinirim... ayrıca bu işi artık bi klupte yapmak istiyorum izmirde varmıdır böle bi ortam ?? mesaji gec okudum ama ben de aynı sorundan mustaripim, yani izmir narlıdere civarı oynayacak yer ariyorum, eger sorunu cozdü isen bana da haber verirsen sevinirim. 0532 275 99 30
Guest -Dark_Angel- Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2006 Evet ya yeni yeni başladım masa tenisine çok zekli bir spor ama İzmirde oynayacak bi yer bulamıyorum =(
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap