shakelakre Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2014 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2014 selam forum uyeleri ben masaya orta uzak oynayan genellikle spin oynayan ama hiza ihtiyac duyan backhandi orta fh di iyi olan bir atak oyuncusuyum aradaslar sizden istedigim yinhe t2 carbon tahtam var bu tahta uzerine hafif lastikler oyun tarzima uygun tabi ben iki konbinasyon arasinda kaldim fh xiom vega europe bh focus 3 snipe yada fh tibhar nimbus bh tibhar nimbus sound ben bunlar arasinda kaldim sizin onerileriniz varsa max 200-250 tl arasi lastik lutfen ben bu alacagim lastige alisarak herzaman ayni lastikle oynamak istiyorum uzun oldu =D simdiden tesekkurler
sugar23 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 fr: tibhar fx-p bh: vega europe
sugar23 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Bence bh te de tibhar fx-p Bende düşündümde önemli olan o lastikleri alması,bh fr çevirip kararını kendi verebilir çok iyi lastikler çünkü
shakelakre Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 neden backhande fx-p yi dusundunuz
shakelakre Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 gerci butcemi asiyor belirtmemisim yukarida ozur dilerim kenar banti + yapistirici ile 250. yani 211 tl lik bir butcem var
fatih engin Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 bh için aurus sound u da değerlendirin bence. Bloklarda çok başarılı ve hız-spin olarakta fena değil.
karpatlar Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Forumda sıfır lastikler de satılıyor.Takip edin daha hesaplı olur.Her iki tarafın da işi görülür.
umur Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Ayrica yapistirici konusunda hangi ilde oldugunuzu soylerseniz mutlaka biri yardimci olacaktir
moktav Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Fh için Tibhar EL-P 1,9 mm ya da 2,1 öneririm, FX-P backhand lastiğidir ve daha yumuşaktır. EL-P lastiği orta sertliktedir. MX-P serinin en sertidir. EL-P ile bloklar çok rahat. Bh tarafına da Stiga Calibra LT Sound 2,0 mm öneririm.
umur Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 forumda konu açarsan izmirli bir abimiz yapıştırma konusunda yardımcı olacaklardır
şükrü gül Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Yeni lastiği nereden alacaksın?
shakelakre Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2014 forum daki arkadaslarimdan yada masatenisi.com dan aliyorum
şükrü gül Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Temmuz, 2014 Tahtanı masatenisi.com a gönderirsen, yapıştırıp geri gönderirler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap