gece yanlısı Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 26 Haziran, 2014 Arkadaşlar daha öncede tavsiye istemiştim. kafam karıştı tekrar sormak istedim. İlk combo raketim. Masayaya yakın oynuyorum oyun içinde genelde masaya yarım metre mesafede durarak oynuyorum. atak ve spinli oynuyorum ilk defa combo raket alacağım. Genelde ortak tavsiye tibhar samanov alpha tahta olarak oldu lastik konusuna takıldım mercury 2 moon pro vega asia tavsiye edildi Masatenisi comda vega musa'yı tavsiye etti. Bana uzun süre kullanacağım 2-3 sene (Günde 1-2 saat oynuyorum) tahta ve yüz combinasyonu önerirmisiniz. Samanov alpha uygun tercih mi yüzleri Avrupa alırsan memnun kalırsın deniyor. Siz ne tavsiye edersiniz. Samanow alphaya çif taraflı vega asia düşünüyorum. Yoksa daha iyi bi combinasyon olabilirmi bu bütçeye uygun Bütcemi 300Tl ye çıkardım.
Guest fatihadci Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 bence düşüncen güzel . Aynı şeyi bende düşünüyorum çif taraflı Vega Asia
gürkan sarıkaya Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 XİOM MUSA YI COK BİLMİYORUM ARKADAS ALMISTI COK BEGENMEDİ AMA VEGA EUROPA İYİ SECİM BUTTERFLY TİMBER SERİSİ YADA FİNEWOOD DA EKONOMİK VE GÜZEL TİBHARIN STARUS FİNEWOODU VE AYNI TAHTANIN KARBONLUSUNA Bİ GOZAT İSTERSEN
Recommended Posts