errahim taskiran Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 28 Mayıs, 2014 Clipper wood üzerinde kullandığım lastiklerimi çıkartıp butterfly timo boll tri carbona takmak istiyorum denk gelir mi yardımcı olur musunuz
swan Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Mayıs, 2014 a) optimum şekilde küçük lastiği yeni tahtana ortala parafin sür süngeri genişlet c) lastiği yapıştır yeni tahtanı lastik boyutuna gelinceye kadar rendele (bunu yapan varmış ama sen yapma) ilk şıkkı tavsiye ederim
umur Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Stiga tahtalar butterflylara gore daha buyuk oldugu icin muhtemelen hicbirsey yapmaniza gerek kalmayacak.bazi yerleri tahtayi kapatmayacak olursa azicik gerdirerek yapistirirsaniz hic problem kalmayacaktir
errahim taskiran Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 Teşekkür ederşm yorumlarınız için
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 benim bildiğim stiga tahtalar genelde butterfly tahtalara göre daha küçük. o yüzden lastikler küçük gelecektir. lastiği germek de özelliğini değiştirir diye biliyorum. küçük lastikleri alta ve üste hizalayanlar biliyorum. ben ortalamıştım.
errahim taskiran Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Sayın efkan dediğiniz doğru stiga daha küçükmüş lastik küçük geldi
umur Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 iki tahtayı üst üste koyup bakabilme şansınız var mı acaba.ben boll tri carbon u hiç görmedim eğer klasik butterfly boyutunda tahtalardansa stigalardan büyük olmaması lazım
errahim taskiran Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Üst üste koyma şansım oldu tri carbon oldukça büyük bir tahta sanırsın defans tahtası ama aksine aşırı hızlı kontrolsüz bir tahta
errahim taskiran Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2014 Tavsiye ederim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap