Onur Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 servis kandırmacası ile kadir beyi de yenememistiniz sanırım demek kandırmaca sorununuz da var. ah yazık... 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Onur bey, sana ıspanaklı ve pırasalı olarak ayrı menü sunacağız, ayrıca dostluk maçlarının bilgilerini paylaşmayalım arkadaşlar agresiflik yapmasın :))))) Swan bey, o servisleriniz çok iyiydi esasında ama çabuk alıştık herhalde :))) benim servislerim seninkilerden kat kat kötüdür onuda ayrıca ifade edeyiiimmm. Saygılarımla
Onur Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 benim servislerim seninkilerden kat kat kötüdür onuda ayrıca ifade edeyiiimmm. abooo kotu servis atarak bile yeniyorum seni dedi... hani dostluk macıydı? kavgada bile soylenmez boyle seyler bence.
swan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 masa başında hesaplaşıcaz telaşa mahal yok. patlak lastikle bilem alırım aklınızı onurcum börekler kekler benim elimin altında olacak. sayıyı aldın mı istediğini seç ye. yeni sistemimiz bu. her sayıya bir börek maçı alırsan 10 bonus (ma long mu daha iyi oynuyo onur mu görün şimdi) gidere gider forever 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap