safa51 Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2014 merhaba abiler, sürekli bi yerlerde yok efenim germany open,spain open, croatia open gibi turnuvalar yapılıyor.bu tür bir turnuva türkiyede hiç oldumu olduysa ne zaman? olmadıysa niye olmadı? olacaksa ne zaman olur? gibi bir takım sorularım birikti kafamda imkansızlık felan mı var acep o yüsdenmi olmuyor
umur Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Abi zamaninda olmus :) gurhan yaldiz in ankara open sampiyonlugu varmis
swan Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 valla gelsinler... ilk yapacağım şey ma long'un raketini çalmak bunca sene oynadıktan sonra hala bir ihtimal keramet rakettedir diye düşünmüyorum değil. 2
safa51 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 valla gelsinler... ilk yapacağım şey ma long'un raketini çalmak bunca sene oynadıktan sonra hala bir ihtimal keramet rakettedir diye düşünmüyorum değil. bi sıraya geçsek?? 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 O zaman benim şansım çok, çünkü ben Wang Liqin'in raketini çalarım zaten çantasında yedek 2-3 raket vardır. Olmazsa lastiklerine çökeriz :)))) 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2014 merhaba abiler, sürekli bi yerlerde yok efenim germany open,spain open, croatia open gibi turnuvalar yapılıyor.bu tür bir turnuva türkiyede hiç oldumu olduysa ne zaman? olmadıysa niye olmadı? olacaksa ne zaman olur? gibi bir takım sorularım birikti kafamda imkansızlık felan mı var acep o yüsdenmi olmuyor Turkey Close.... 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap