halil Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2014 arkadaslar 2 yildir hazir raketlerle oynuyorum belki gec kaldm kendi raketimi yapmada ama yapcek bisy yok :) simdi bnm oyunda defansim iyi yani herkes öle diyor ama ben offansive oynamak istiyorum nasil bir kombinasyon önerirsiniz ?? butce 100 tl
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2014 All+ bir tahta ve yumusak lastik kullanmalisin hata payi az olmasi icin ama daha detayli bilgi icin oyununu bilmemiz ve hatta gormemiz lazim belki all + tahta fazla gelebilir bilemeyiz oynunu gormeden
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2014 Ama illa bir tavsiye istersen vereyim rahat edemedim ama yine tekrarliyorum oyununu bilmeden verilen tavsiye biraz bosuna olur. Tahta tsp balsa 5.5 tarzi all+ bir tahta lastikte tibhar nimbus sound, yasaka pryde 30 tarzi yumusak off lastikler olursa istegini karsilayabilir eger bunlari yurt disindan alirsan tahminim 150 lira falan olur.
öwer Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 bende ilk combomdaki deneyimimi aktarayım tahtam herhangibi bir all+ tahta iki yüzünde de soft lastikler var masa başında her şeyi karşılarsın ama masadan azcık açıldığında attığın topların çok kısa sürede düştüğünü ve fileye takıldığını göreceksin bunu geçmek içinde kol kaslarını devreye sokman gerekiyor Allah ne verdiyse vurursan sıkıntı yok haaa lastikler çin olmasının etkiside var tabiki bunda
umur Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Yaw arkadas soft lastiklerin en buyuk ozelligi orta mesafeden topu iyi gondermek degil midir.klasik çin lastiklerinin soft oldugu nerede gorulmus.soft olan lastiklerinde orta mesafeden atmamasi gibi birsey soz konusu degil
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Friendship super soft tan bahsediyo olabilir
safa51 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Friendship super soft tan bahsediyo olabiliro lastiğin sadece adı soft yoksa sert bi lastik avrupa lastiklerine gore.
öwer Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 tam anlatamadım herhalde bahsettiğim lastiğin elastikiyetinin soft olması ve friendship lkt rapid sound lastikten bahsediyorum ve bu lastik kesinlikle sizin dediğiniz gibi orta mesafeden top felan göndermiyor top çok çabuk düşüyor aksine
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 tam anlatamadım herhalde bahsettiğim lastiğin elastikiyetinin soft olması ve friendship lkt rapid sound lastikten bahsediyorum ve bu lastik kesinlikle sizin dediğiniz gibi orta mesafeden top felan göndermiyor top çok çabuk düşüyor aksine O lastigin soft oldugunu nereden cikardiniz
öwer Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 bakınız masatenisi.com oradan düz lastikler oradan da friendship lastikler ve ilgili lastik bulunur ve altında yazan özellikler kısmı okunur ben oradan çıkardım
umur Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 orada yazan soft lkt serine göre soft demek.
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Kendi kategorisine gore soft olabilir ama avrupa lastikleri gibi soft degil,çin lastikleri zaten soft degiller
öwer Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2014 neyse sonuç olarak kendi raketimdeki lastiklerden örnek verdiğim için kendi deneyimi paylaşmak istemiştim konuyu açan arkadaş için bir faydası olabilmesi açısından..
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 Illa sayisal deger verecegiz yani 32 degree altindaki lastiklerde kesinlikle sikinti yasamazsin.
halil Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 sagolun arkadaslar benim de combo raket hakkinda fazla bir bilgim yok ama all+ tahta ve off- lastik almayi planliyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap