Guest hodja Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2006 Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2006 beyler 27 mayısta kadıköyde amatörler için masa tenisi turnuvası varmış.ayrıntılı bilgim yok,olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.ayrıca bu turnuva hersene oluyomuş,daha önce katılanlar varsa tecrübelerini anlatırlarsa ii olur!!kolay gelsin
Guest Eren Kasapoglu Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2006 Merhaba, Ben bu turnuvalardan birine katildim. Aslinda "yuksek bilinc" falan gibi bir felsefe ile bir araya toplanan bir dernek tarafindan organize ediliyor ama ben isin o felsefi kismina hic girmedim. Turnuva gercekten tam amatorlere gore. Ilk baslarda rakiplerinizle basa bas gidebiliyorsunuz. Puan sistemi ile en az 3-4 mac yapiyorsunuz. Gruplari da yine kendi seviyelerine gore ayiriyorlar. Boylece ilk basta karsiniza cok iyi rakipler cikmiyor. Gruptan cikabilenlerin karsisina bu sefer iyileri getiriyorlar, boylece bir ileriki asamada lisansli arkadaslar ortaligi guzelce bir temizleyip birincilik icin kapisiyor :) Gerekli bilgileri asagiya ekliyorum. Ben tavsiye ederim, guzel bir degisiklik oluyor... 8. Ulusal Masa Tenisi Turnuvası 28 Mayıs Pazar saat 09:30 da ALİ FUAT CEBESOY İLKÖĞRETİM OKULUNDA 7.Masa Tenisi Turnuvası gerçekleşecektir.İlgilenenlerin Yeniyüksektepe Kültür Derneğine 23 Mayıs 2006 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kontenjan sınırlıdır. Katılım için bilgi alınız. Bu faaliyeti tanıdıklarınızla paylaşabilirsiniz. YENİ YÜKSEKTEPE KÜLTÜR DERNEĞİ Kadıköy Şubesi Tel : 0216 336 36 11 (hafta içi saat 19:00 dan sonra) Faks : 0216 347 04 21 Adres : Mühürdar Cad. Güneşli Bahçe Sk. No: 68 Kadıköy-İstanbul E-mail : kadikoy@yeniyuksektepe.org.tr Web : www.yeniyuksektepe.org.tr
Guest hodja Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2006 sağol arkadaşım verdiğin bilgiler için.sen kaçıncı olmuştun turnuvada?bide birinciye ödül falan varmı varsa ne biliyomusun?bide sırf bu turnuva için ekonomik bi raket alıcam ,tavsiye edebileceğin bi raket varsa sevinirim.kolay gelsin!!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap