ezquero33 Oluşturma zamanı: 19 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 19 Nisan, 2014 İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Kursa katılmak istiyorum. Merak ettiğim şeyler var mesela,liglere katılmak istiyorum örneğin,nasıl katılacağım? İyi bi kursa gitmek istiyorum önerebileceğiniz kurs varmı
onurzaim Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Bulunduğunu mevkiye yakın Etiler'de kurs mevcut. Terakki okullarında bir hoca nezninde ders alabilirsiniz.Takımızı oluşturup katılabileceğiniz bir kaç alternatifiniz var. Haftalık Turnuvalara katılabileceğiniz yerler. Haydarpaşa Lisesin'de IVTTA Göztepe Veteranlar Derneği Fenerbahçe Veteranlar Derneği Ligler: İstanbul Kuruluşlar MT Ligi Marmara Kuruluşlar MT ligi
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 Bir kulüp takımı antremanlarına girersen, takıma girip kulüpler arası maçlarda oynama şansını yakalarsın ve bu işi daha ciddi yapmış olursun. Diğer seçenekleri denersen daha çok vakit geçirmiş olursun. Başarılar diliyorum.
ezquero33 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2014 bir kulup altyapisina girmek istiyorum,nasil giricem bilgi verebilirmisiniz
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 Kaç yaşında olduğunuz çok önemli. Haydarpaşa lisesi spor kulübünün masa tenisi alt yapısını oluşturmaya başladım. Yakında maçlara çıkacağız.
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 Masa tenisi federasyonun turnuva kurallarına göre : Dünya ünvanlı yarışmalarda, Ümit, Genç ve Yıldız yaş kategorilerinde oyuncular, yarışmanın yer aldığı takvim yılının hemen öncesindeki 31 Aralık tarihinde sırasıyla 21, 18 ve 15 yaşın altında olmalıdırlar. Bu yaş sınırlarının diğer yarışmalarda da kullanılması önerilmektedir. Yani siz genç yaş katagorisini bitirmek üzeresiniz. Biz alt yapıya 8 - 12 yaş aralığını alıyoruz. Siz gene de iyi bir antrenör nezaretinde çalışmalısınız.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap