yigitakar Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2014 merhaba bugun bu lastiği aldım ama şunu öğrenmek istiyorum oynarken daha çok fırçalayarakmı oynamam gerek?
safa51 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2014 her yola gelir o lastik ama sonuçta çin lastiği değil fırçalama sert yapışkanlı latiklerde yapılır diye biliyorum
m.acar Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Nisan, 2014 bende fh için bu lastiği, bh için omega 4 elite almayı planlıyorum. Bu lastikler için hangi tahtayı tavsiye edersiniz? (bh kontrolü savunma ve spin, fh atak, spin ve kesme şeklinde oynuyorum)
yigitakar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2014 Ben bugun raketime kavuştum ve 3 saatlik bir idman yaptım fh vega europe gerçekten iyi hem kontrollü hem spinleri iyi bh snipe 3 ondada bh spin ve kesmeler iyi. Tahtam xiom aria lite bukadar rahat bi tahta olamaz sap falan inanılmaz
yigitakar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2014 Acar sanada bu tahta önerim stillerimiz benziyo
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap