swan Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2014 Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2014 http://tabletennista.com/2014/2/fan-zhendong-defeated-ma-long-in-the-squad/ fan z. omzundan sakat ma long'u yenmiş ama kendisini halen kazanmış saymıyor. Şu açıdan önemli; bir kere yenebilmesi ma long'u yenebilme ihtimalini gösterir ona. sitede birçok detaylı haber var haber kaynaklarımıza bir yenisi daha eklendi forum sakinlerine hayırlı olsun boyun bosun devrilsin ma long (söylemeden edemedim) 4
Onur Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2014 sevgili swan bir daha ma long hakkında ileri geri konusursanız swan sasırma, sabrımızı tasırma isimli parcadan baslayarak size cok tehlikeli sarkılar turkuler soylemek zorunda kalırız. bilgilerinize arz ederiz. fanboy onur 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2014 sevgili swan bir daha ma long hakkında ileri geri konusursanız swan sasırma, sabrımızı tasırma isimli parcadan baslayarak size cok tehlikeli sarkılar turkuler soylemek zorunda kalırız. bilgilerinize arz ederiz. fanboy onur +1 Swan'ın dikkatine 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Swan' cım akçaağaca tenergy takar spin manyağı ederim ülen seni :P 1
Onur Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Swan' cım akçaağaca tenergy takar spin manyağı ederim ülen seni :P uff kavgada soylenmez boyle. cok agır oldu...
swan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 ben şu masa tenisini bir öğreneyim hele soracam sana dedeye el kaldırmayı da soracam 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Dede yokk dede yokk o başka konudaydı :) 1
Onur Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Dede yokk dede yokk o başka konudaydı :) gecmiste yaptıklarınız sisi takip eder rıdvan bey ayagınızı denk alın yoksa biz aldırmasını biliriz demek istemis sanırım swan bey. ha bana soylese fena olur ama siz ne diyeceksiniz merak ediyoruz... 2
swan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 hepsi montaj ben o sırada evde değildim bir kere 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 hepsi montaj ben o sırada evde değildim bir kereBenim o video da montaj di o ben değilim paralel bir arkadaş oynamış haberim yoktu. sevgiler sevan önceki mesajları da aynı paralel arkadaş yazmış o saatlerde ameliyattaydim kanitlayabilirim :p 2
ararat1973 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Montajın kralı halka yapıldı. Oldukça tatmin edici olmuş ki montajı yapanlar ödüllendirildi. Durmak yok, montaja devam 1
bellek Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Montajın kralı halka yapıldı. Oldukça tatmin edici olmuş ki montajı yapanlar ödüllendirildi. Durmak yok, montaja devam Sayın Hocam ...bende hissettim...montajın kralı bu diye avazım çıktığı kadar bağırdım......halada montaj diye bağırıyorum..... Bana ödül falan veren çıkmadı..artık bağırmasam mı ki......!!! Montajı takan kim ki ben ödüle pardon icraata bakarım... 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap