Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Yenimahalle de bir okulla anlaşma olabileceği konuşuluyordu. Umarım en kısa sürede oynayacak salon problemi çözülür
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Yenimahalle de bir okulla anlaşma olabileceği konuşuluyordu. Umarım en kısa sürede oynayacak salon problemi çözülür Erkan abi bende Mimar Kemal ilköğretim Okulu diye duydum en son ama ne zaman başlayacağını bilmiyorum. bildiğim kadarı ile bu hafta açık olmayacakmış ama yinede perşembe günü okula gidip sorabilirim nasıl olsa kızılayda okul.umarım bu yeni okul ile anlaşma sağlanabilmiştir. görüşmek üzere başar
Aztek Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2007 Yusuf Bey'in dediğine göre Mimar Kemal İlköğretim okuluna gelecek hafta gidebiliriz. Yine de haftasonu kendisi ile konuşmak lazım. Görüşürüz! Barış
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2007 salonun açık olacağı gün ve saatleri öğrenebilen oldumu? ben bu gün okula gittim masaların okula taşındığını söylediler ama salonun hangi günlerde ve saatlerde açık olacağını söylemediler
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2007 salonun açık olacağı gün ve saatleri öğrenebilen oldumu? ben bu gün okula gittim masaların okula taşındığını söylediler ama salonun hangi günlerde ve saatlerde açık olacağını söylemediler bu gün yine gittim salona ve açıktı : yeni salonun bulunmasında emeği geçen herkesin ellerine sağlık. saatlerde ise bi değişiklik olmamış henüz yine eskisi gibi salı-perşembe saat 18.00-20.00 arası cumartesi 13.00-18.00 arası görüşmek üzere
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2007 bu gün yine gittim salona ve açıktı : yeni salonun bulunmasında emeği geçen herkesin ellerine sağlık. saatlerde ise bi değişiklik olmamış henüz yine eskisi gibi salı-perşembe saat 18.00-20.00 arası cumartesi 13.00-18.00 arası görüşmek üzere Emeği geçen herkese teşekkürler
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2007 Buğün ilk defa yeni salonda oynamayı düşünüyorum. İftarı artık orda açacağız.
m.bekir06 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 arkadslar bu hafta içerisinde ben de üye olucam mutlaka.okul kızılayda tam olarak nerede .bılgılendırısenz sevınrm
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 arkadslar bu hafta içerisinde ben de üye olucam mutlaka.okul kızılayda tam olarak nerede .bılgılendırısenz sevınrm O konu biraz karıştı. Derneğin Gazi Üniversitesi'nin spor salonunu kiralaması gündemde. Ama sanırım üyelerle dernek yönetimi arasında yetkin bir iletişim kopukluğu sorunu var. Bir toplantı yapılıp konunun netleştirilmesi gerekiyor.
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Dernek yeni bir salon buluncaya kadar , bizler cumartesi gene ögleden sonra bir yerde oynayalım diyorum. Tabi sorun nerde oynayacağız. galiba demirtepe'de oynayabilecek bir yer varmış. Bu konu hakkında çözüm önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Dernek yeni bir salon buluncaya kadar , bizler cumartesi gene ögleden sonra bir yerde oynayalım diyorum.Tabi sorun nerde oynayacağız. galiba demirtepe'de oynayabilecek bir yer varmış. Bu konu hakkında çözüm önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Yoksa şu ayna gibi parlak voit masaların olduğu plaza kafe mi?
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2007 Arkadaşlar, Bu akşam Gazi Üniversitesinde oynanacakmış, Yusuf Bey Başar'a söylemiş haber ver diye. Haberiniz olsun.
Yusuf Tuna Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2007 Arkadaşlar, Bu akşam Gazi Üniversitesinde oynanacakmış, Yusuf Bey Başar'a söylemiş haber ver diye. Haberiniz olsun. Arkadaşlar ; Ankara Masa Tenisi Spor Kulübümüz Gazi Üniversitesi Rektörlük binası yanında bulunan masa tenisi salonundan üyelerimizi yararlandırmak , Ankara'da masa tenisi sporuna katkıda bulunmak için anlaşma yapmıştır. Hafta içinde 3 gün mesai saatlerinden sonra, hafta sonları da 13.00-18.00 saatleri arasında bu salondan üyelerimiz yararlanabilecektir. Salonda hafta sonları turnuva düzenlenecek , hafta içinde isteyen arkadaşlarımıza ve çocuklara, gençlere masa tenis kursu verilecektir. Tüm üye arkadaşlarımıza duyurulur. Yusuf TUNA Ankara Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı
Guest Baturalp Tunavelioğlu Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2007 Arkadaşlar ; Ankara Masa Tenisi Spor Kulübümüz Gazi Üniversitesi Rektörlük binası yanında bulunan masa tenisi salonundan üyelerimizi yararlandırmak , Ankara'da masa tenisi sporuna katkıda bulunmak için anlaşma yapmıştır. Hafta içinde 3 gün mesai saatlerinden sonra, hafta sonları da 13.00-18.00 saatleri arasında bu salondan üyelerimiz yararlanabilecektir. Salonda hafta sonları turnuva düzenlenecek , hafta içinde isteyen arkadaşlarımıza ve çocuklara, gençlere masa tenis kursu verilecektir. Tüm üye arkadaşlarımıza duyurulur. Yusuf TUNA Ankara Masa Tenisi Spor Kulübü Başkanı Yusuf Bey, Öğrencilik yıllarımda okul ve klüp takımlarında amatör lisansla masa tenisi oynadım. Tekrar düzenli olarak oynamak istiyorum, en azından eğlenmek ve spor yapmak için. Derneğe nasıl üye olabilirim? Salona geldiğimde bir partner bulma şansım olur mu? Teşekkürler. Baturalp Tunavelioğlu
Guest winsanity Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 arkadaşlar gazi üniversitesinin rektörlüğü nerede tam olarak tıp fakültesinin orada mı
Guest dionemimas Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 arkadaşlar gazi üniversitesinin rektörlüğü nerede tam olarak tıp fakültesinin orada mı beşevlerde sabancı kız yurdu var (baya yüksek bir bina) onun karşı tarafında (konya yoluna bakan kısmının karşı tarafında) Gazi Üniversitesinin girişi var (rektörlüğün ve eğitim fakültesinin bulunduğu kampüs) ordan girip tenis kortlarını görünce sağa dönün spor salonunu görürsünüz
Yusuf Tuna Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Yusuf Bey, Öğrencilik yıllarımda okul ve klüp takımlarında amatör lisansla masa tenisi oynadım. Tekrar düzenli olarak oynamak istiyorum, en azından eğlenmek ve spor yapmak için. Derneğe nasıl üye olabilirim? Salona geldiğimde bir partner bulma şansım olur mu? Teşekkürler. Baturalp Tunavelioğlu Baturalp Bey Derneğimize üye olmak için üyelik dilekçemiz var. Onu doldurarak derneğimize vermeniz gerekiyor. Salonda özellikleCumartesi günleri daha fazla partner bulabilirsiniz. Hafta içi mesai saatelri sonrasında Salı-Çarşamba-Perşembe günleri gelebilirsiniz.
Guest Baturalp Tunavelioğlu Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Baturalp BeyDerneğimize üye olmak için üyelik dilekçemiz var. Onu doldurarak derneğimize vermeniz gerekiyor. Salonda özellikleCumartesi günleri daha fazla partner bulabilirsiniz. Hafta içi mesai saatelri sonrasında Salı-Çarşamba-Perşembe günleri gelebilirsiniz. Yusuf Bey, Salona geldiğim gün oradan üyelik dilekçesi edinebilirim herhalde. Yoksa başka bir yerden mi almam gerekiyor? Baturalp Tunavelioğlu
Yusuf Tuna Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2007 Yusuf Bey, Salona geldiğim gün oradan üyelik dilekçesi edinebilirim herhalde. Yoksa başka bir yerden mi almam gerekiyor? Baturalp Tunavelioğlu Baturalp Bey Cumartesi günü gelirseniz orada olacağız. Ankara'da masa tenisine ilgi duyan, geliştirmek isteyen tüm arkadaşları bekliyoruz.
ice_stream Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 dernek şimdi nerde faaliyet gösteriyo. tel.la ulaşıp bilgi alabilecegimiz birileri var mı.
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2008 dernek şimdi nerde faaliyet gösteriyo. tel.la ulaşıp bilgi alabilecegimiz birileri var mı.
Yusuf Tuna Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2008 dernek şimdi nerde faaliyet gösteriyo. tel.la ulaşıp bilgi alabilecegimiz birileri var mı. Dernek faaliyetiyle ilgili bilgi almak istiyorsanız 0.532.5503820 no'lu telefondan arayabilirsiniz.
Guest ati Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2008 slm yusuf bey.ben ankaraya yeni tayin oldum.bir süredir oynayamıyordum.tekrar başlamak istiyorum.halen aynı saatler ve aynı yerdemi . yeni kayıt alıyormusunuz?
Eroll Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2008 Arkadaşım dernek şu anda AOÇ'de tigem'in spor salonunda hizmet veriyor.Cumartesi günleri 13.00-17.00 arası üye olursanız tigem de oynayabilirsiniz.Ayrıca özelders almak isterseniz cmt.-pzr. 19.00-21.00 arası aynı yerde dursun ve rabia hoca özel derste veriyorlar.
manowar0679 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2017 selamlar , Derneğimiz çalışmalarına devam ediyor mu acaba.Teşekkürler. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap