Rıdvan Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 25 Ocak, 2014 Antrenman sonrası Yaptığımız bir Maçımız. Not: TT Rating maçı yada Turnuva maçı değildir. :) 6
Onur Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2014 boyle dostlu macı mı olur arkadas sen git veteran rakibinin uzanamayacagı koseye top at sonra dostuz de... ne ayıp ne ayıp 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2014 boyle dostlu macı mı olur arkadas sen git veteran rakibinin uzanamayacagı koseye top at sonra dostuz de... ne ayıp ne ayıp O veteran dediğin adam canımızı okuyor sen ne diyosun Onur'cum. Ayrıca yensekde yenilsekde Osman abimiz daimi dostumuzdur dostluk maçı başlığıda bu sebeptendir. :P 3
bellek Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2014 O veteran dediğin adam canımızı okuyor sen ne diyosun Onur'cum. Ayrıca yensekde yenilsekde Osman abimiz daimi dostumuzdur dostluk maçı başlığıda bu sebeptendir. :P Sayın Hocam, Osman Abin senin dostun da sen onun dostu musun... Gösteri maçı deyip çata çuta vuruyon gibi geldi bana.... 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2014 Sayın Hocam, Osman Abin senin dostun da sen onun dostu musun... Gösteri maçı deyip çata çuta vuruyon gibi geldi bana.... Selim abi Osman abimiz hem abimizi hem dostumuzdur aynı şekilde ben de onun sevdiği bir kardeşi ve dostuyum dur.Her zaman o bizim kafamıza çata çuta vuruyor bir kerecik de biz yapmışız çok mu :) 3
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap