ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Bilal, o kel ve göbekli olan sen misin? 1
Bellerophon Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Sende samsuna yakınsan gel oynayalım. Pek kameraya çekmiyoruz. oyun çekecek kadar cesaretlenmedik. Ama vuruş tekniği cektiğimiz görüntülerimiz var pütür ile oynuyorsan işine yarar Size demedim diger arkadasa dedim ama o sizin mesaji alintilayamamis yanlislik oldu
Onur Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Bilal, o kel ve göbekli olan sen misin? off hem kel hem gobekli aynı cumle icinde... kavgada soylenmez :P 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Bilal, o kel ve göbekli olan sen misin? Kel mi göbekli evet off hem kel hem gobekli aynı cumle icinde... kavgada soylenmez :P Daha fazla dayak yemek istiyorsan söyleyebilirsin
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2016 Kel mi göbekli evet Daha fazla dayak yemek istiyorsan söyleyebilirsin Bir ziyaret daha düşünüyorum. Bu sefer mahalleden adam toplayıp geleceğim
Rıdvan Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Temmuz, 2016 Fearlesaslan lakaplı ezik, forum buluşmasına geliyormusun bir görelim şu mükemmel oyununu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap