smetmusti91 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2014 Oluşturma zamanı: 21 Ocak, 2014 Arkadaşlar, ayak çalışması videolarına baktım ancak aklımdaki çalışmalara dair bir videoya rastlamadım..." Yer Merdiveni : http://cdn-mf1.n11.com/t/1024/11/92/59/11925986_5112568.jpg " Bu merdiven ile ne tarz çalışmalar yapılabilir diye düşünüyorum,yapıyorum hatta aklımda birkaç şey var ama yeterli gelmiyor gibi, buna dair internette video bulan arkadaşlar buraya yazabilir mi?
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2014 İlk video iyiydi abi teşekkür ediyorum. B aletle ayak çalışması konusunda özellikle Fransa ve Almanya'da çok değişik çalışmalar yapıyorlar ancak bilgiye ulaşması zor çok bu konuda. Altyapıda özellikle önem verdikleri bi çalışma..
Onur Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Rıdvan Bey Rıdvan Beeey bu isler video begenmek ile olsaydı ben dunya sampiyonu olmustum :) hareket bekliyoruz sizden efenim. bu da videomuz olsun 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Rıdvan Bey Rıdvan Beeey bu isler video begenmek ile olsaydı ben dunya sampiyonu olmustum :) hareket bekliyoruz sizden efenim. bu da videomuz olsun Paylaşım için teşekkürler Onur beyy Onur beeey :) Yakın zamanda çeşitli partnerler ile yaptığımız çeşitli antrenman görüntülerimi siz forumdaşların ilginize - bilginize - yorum ve önerinize sunacağım Arz ederim. Antrenmanlarda çekim yapmaya başladım hatamızı daha iyi görüyoruz böylece. Not:Onur bey sen bu yakaya geldinde sana antrenman mı vermedik :PpP Görüşmek üzere.. 1
Onur Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 iki haneli kilolara duser dusmez geliyorum :))) 2
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2014 Bu başlık giderek daha güzel bir hal almaya başladı mesajlarla, teşekkürler :)
Onur Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2014 ben yazmassam konu hareketlenmeyecek basic drills videosundan sana lazım olanları secer begenir kullanırsın youtube da speed ledder yazarsan pekcok sonuc bulabilirsin benden bu kadar :) *** bunlar pekcok spor icin farklılık gosterir masa tenisi icin hepsi uygun degildir. bir bilene danısın, yok bir bilen bulamadım, bilemedim, drill beni bozuyor dersen o zaman gene buraya yazarsın 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3DL5rw-czzA bu çalışmaları Basketbol antrenmanlarımda doğaçlama olarak yapıyorum. Basketbol fundamental ile masa tenisi benzeşiyor. Gayet başarılı çalışmalar çıkmıştı. Keşke video çekseymişiz 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap