Nitro Gliserin Oluşturma zamanı: 21 Aralık, 2013 Oluşturma zamanı: 21 Aralık, 2013 yinhe n10 tahtamin uzerine yapiskanli bir lastik ariyorum tibhar legend destroyer dikkatimi cekti hem yapiskan hemde yumusakmis.. Onerileriniz nedir bh ve fh ayni lastigi kullanmayi dusunuyorum. vega asia hizli geldi bana ve fircalayarak spin attigim icin cokta hosuma gitmedi,(vega asia bi tanidigindi yinhe tahtamla kullanmadim) onerilerinizi bekliyorum
buyukdogu Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2013 yumuşak süngerlileri tercih edin derim, çin olarak focusIII, higherIII (bulabilrseniz), yada yinhe nin Venüs II önerimdir.
Nitro Gliserin Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2013 yumuşak süngerlileri tercih edin derim, çin olarak focusIII, higherIII (bulabilrseniz), yada yinhe nin Venüs II önerimdir. Bahsettiğiniz lastikler pek yapışkanlı değil venüs 2 hariç, araştırmama göre,tibhar legend destroyer düşünüyordum venüs ü çok övmüşler ıkısı arasında kaldım
Recommended Posts