Guest mehmetf Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2006 ben de gazi üniversitesinde öğrenciyim. tenis oynamak için yeni arkadaşlar arıyorum. oynamak isteyen varsa mesajlarınızı bekliyorum. bizim okulda oynayacak yer var. mühendislik fakültesinde de imkanlar var. [/size] unknownhero@mynet.com
Guest onurbyr Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2006 ben de gazi üniversitesinde öğrenciyim. tenis oynamak için yeni arkadaşlar arıyorum. oynamak isteyen varsa mesajlarınızı bekliyorum. bizim okulda oynayacak yer var. mühendislik fakültesinde de imkanlar var. [/size] unknownhero@mynet.com nasıl birisini arıosun biz seneye terfilere hazırlanıcaz uşaktayım iki kişiyiz 3. partnerimiz yok ve hala aramaktayız istersen bizimle iletişime geçebilirsin 05382061870 veya biz oraya geliriz ok :gulumse:
Burak86 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2006 Mehmetf, ben de gazide okuyorum.Bana kişisel mesajdan kim olduğunu yazarsan sevinirim.Ben de antreman yapacak birini arıyordum.İyi olur.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap