alican Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Aralık, 2013 Eskisehırde özel ders verılır ilgilenenler olursa İletişime gecebilir. Alican SÖYLEMEZ 05069744620
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ankara da biliyordum seni sevgili kardeşim üniversite filan mı kazandın Eskişehir den.
Ersun Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ankara da biliyordum seni sevgili kardeşim üniversite filan mı kazandın Eskişehir den. Eskişehir antrenörlüğü kazandı, Alican ve Barış kardeşlerim Rıdvan cığım..Müstakbel antrenör adayları yanii..İleride de çok iyi antrenörler olup, sporumuza büyük katkıları olacağından eminim..Kardeşlerime buradan başarılar diliyorum.. Herkese Selamlar.. 1
alican Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ersun hocam cok tesekkur ederım yorumun için :) rıdvan abı ersun hocam cok guzel ozetlemıs :) 1
Ersun Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ersun hocam cok tesekkur ederım yorumun için :) rıdvan abı ersun hocam cok guzel ozetlemıs :) Alican ım,gözlerinden öpüyorum..Barış ıma da Selamlar..Bekliyoruz Bursa ya..Görüşmek üzere.. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ersun hocam cok tesekkur ederım yorumun için :) rıdvan abı ersun hocam cok guzel ozetlemıs :) Hayırlı olsun kardeşim, başarı ve bol şanslar diliyorum. Biz öğrenemeyecez bu işi herhalde sen antrenör olda birde sen dene kardeşim :) 1
alican Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2013 Ersun hocam görüsmek uzere buzde eskısehıre beklerız :) rıdvan abıcok tesekkur edıyorum eskısehırede beklerım oynarız elımden geldı kadar yardımcı olmaya calısırım :) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Teşekkürler sevgili kardeşim sana başarılar diliyorum. Eskişehir'e arada yolum düşüyor gelmeden evvel sana ulaşırım.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Alican tebrikler kardeşim...Forumda görüşmek üzere...
alican Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Tesekkurederım bilal abicim görüsmek uzere ...
alican Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Rıdvan abı yolun dustugu zaman beklerım mısafırde ederım 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Rıdvan abı yolun dustugu zaman beklerım mısafırde ederım Sağol kardeşim. Eskişehir'deki çerkeslerin neredeyse hepsi akrabam, sosyal anlamda bir ihtiyacın olursa ben sana yardımcı olayım :) Sevgiler.
alican Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2013 Cok tesekkur edıyorum rıdvan abıcım en kısa zamanda gorusmek uzere
cashır Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2013 merhabalar başlık hakkında olmasa da eskişehir yazısını görünce yazmak istedim yarın eskişehire gelme durumum var hafta sonu da dahil orada olacağım malzemelerimi de yanımda getireceğim iyi düzeyde oynadığımı düşünüyorum tanışıp antreman yapma konusunda yardımcı olabilirseniz irtibata geçebiliriz salon oynayacak yer ve kişi olarak hiç kimseyi tanımıyorum yönlendiren olursa da sevinirim teşekkürler
alican Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Aralık, 2013 Bana ulusabilirsin konusalım hafta sonu eskısehırde oyun oynayacak yer yok ama bugun ıcın var bulusabılıriz aksılık olmazsa
cashır Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2013 alican kardeşim herşey için teşekkür ederim karşıladın tanıştık antreman yaptık tekrar gelemedim inş yine tekrarlarız ıspartaya da beklerim barışa da selamlar 1
alican Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2013 Ne demek kardesım her zaman beklerım inşallah bizde geliriz bi gün :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap