MustafaV Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2013 Bu tahtayı kullanan arkadaşlar varsa hakkında bilgi verebilir mi? hissiyatı, hızı, kontrolü nasıldır? diğer tahtalara göre avantajları dezavantajları nelerdir? özellikle butterfly tahtalarla kıyaslar mısınız?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2013 2 tarafı Stiga Calibra yumuşak lastikle oynamıştım bir akşam, arkadaşın kombisiydi. Çok hoşuma gitmişti, en kesik topa bile FH ile çok rahat top spin yapabilmiştim. 1
MustafaV Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2013 2 tarafı Stiga Calibra yumuşak lastikle oynamıştım bir akşam, arkadaşın kombisiydi. Çok hoşuma gitmişti, en kesik topa bile FH ile çok rahat top spin yapabilmiştim. usta bir oyuncuda görmüştüm fakat deneme fırsatım olmamıştı , fakat fazla tercih edeni yok sanırım ,merak ediyorum doğrusu..
tridimit Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2013 forum üyesi atillaserbest kardeşimize PM atarsanız size bilgi vereceğini sanıyorum. zira 6-7 aydır kullanıyor. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap