Ertan Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2006 İş nedeniyle iki haftadır Ankara'daydım. Kaldığım süre boyunca benimle ilgilenen bolca masa tenisi oynamamı sağlayan Sinan'a (Tora), Tsu Ozan'a, Kaiser Serkan'a, Tufan Yalçın'a ve Nurdan'a çok teşekkür ederim. Ayrıca bizi salonunda iki defa misafir eden ve yakın ilgi gösteren Dursun Hoca'ya da çok teşekkür ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Ertan abi asıl biz teşekkür ederiz. :gulumse: özellikle ben pek birşey yapamadım ve katılamadım. kusura bakma ama mazeretim var biliyorsun ben şu aralar amerika boyutundayım o nedenle masa tenisi oynamaya pek gelmek istemedim. :
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 ertan abi bizde tşk ederiz. bizim içinde zevkti . yine bekleriz
Toranomon Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2006 Biz de çok teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2006 Biz de çok teşekkür ederiz. Yeniden görüşmek dileğiyle. Yeniden görüşme zamanı geldi.Ertan abi 08-05 pazartesi günü 3 haftalığına tekrar Ankaraya geliyor. Ankaralı arkadaşlara duyurulur.
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 Benden kurtuluş yok pazar günü Ankaradayım. :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap