Gafur Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Kasım, 2013 Yer : BAŞAKŞEHİR SPOR KULUBUMasa Sayısı : 6Salon Durumu : Zemin parke, 6 masa geniş alanda. Işık durumu iyi,yükseklik çok iyi. Kafeterya ve duş var. Rahat oynanabiliyor. Aynı zamanda Başakşehir ve bahçeşehir akpınar altyapısına ev sahipliği yapıyor. Gençlerle oynama imkanı var. Ulaşımı kolay metro minubus otobus geliyorSaatler : Pazartesi - Cuma 09:00-23:00 hafta sonu 09:00-23:00Otopark : var.Ücret : Aylık 50 YTL,Ders : AlınabiliyorAdres Başakşehir Başak Mah. 5.etap Kaymakamlık YanıBaşakşehir, 34990 Istanbul, Türkiyeİlgili Kişi : Gafur ULU -YAKUPKAYATelefon numarası : 0507 481 47 88- 0555 554 4039
Onur Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2013 merhaba, bugun karakol ile isim vardı hemen altında oldugu icin bir ugrayıp bakmak istedim. saat ucretinin 10tl oldugunu soylediler bilginize.
cagan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 Saat ücreti derken kime sordunuz? Gaffur Hocaya mi, Yakup Hocaya mi? Aylik 50 Tl abonelik ucreti olan bi yerde saat ucreti 10 Tl olamaz, emin misiniz?
Onur Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 dedigim gibi karakolda bir tutanak isi icin ordaydım. hocalardan kimse yoktu spor salonundan bir yetkili - ismini hatırlamıyorum 2. katta soldaki odada idi- ile bizzat gorustum. bana senol beyin telefonunu verdi bos mu degil mi soralım diye :)
cagan Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2013 Bence ucret kismini Gaffur Hoca yahut Yakup Hoca ile gorusun. Daha kesin olur.
emuna Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Merhabalar, Bilgilendirmeniz için teşekkürler, Ben de başakşehirdeyim, uygun zamanda gidip göreceğim inşallah.Pek profesyonellerle oynamadığımdan seviyemi kestiremiyorum.Kurs veriliyor sanırım. Gidip konuşmak en iyisi olacak sanıyorum :) İyi günler,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap