Guest gold-bat Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2006 arkadaslar herkese selam izmir yarım ada masatenisi turnuwasına katılan varmı?? ben mordoğandan katılıyorum sıkı bir rakip bekliyorum.. :gulumse:
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2006 slm.turnuvanin tarihi yeri hakkinda hicbir bilgi yazmamissin.ben 1998 2002 yillari arasinda izmirdeki hemen hemen cogu aktivitelere katildim tabiki universite bitince memlekete geri donmek zorunda kaldim.ayrica bu resmi bir turnuva mi.birde kendine siki bir rakip ariyorsan kurumlar ligine gidip bir bakmani tavsiye ederim :gulumse: .eger resmi bir macsa katilmayi dusunurum.eger tarih uyarsa tabiki.
Guest fbsertac Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2006 Yer, zaman, tarihide bi yazarsan çok makbule geçer , uyarsa kesin katılırım ... sıkı rakip demştn demi
Guest besyo35 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2007 hocam ben de karaman besyo da okuyorum ve yeni uye oldum lisansım yok eger benim de katılabilecegim turnuvalar varsa bana yardımcı olursanız tesekür ederim besyo35
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2007 ben hakkisarac yerini merak ettim ögrenirsem bende katılabilirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap