swan Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2013 Oluşturma zamanı: 16 Ekim, 2013 birçok üst düzey artık sıkça kullanmaya başladığı blok tekniği ağır çekimde. kullanıyorlarsa vardır bir bildikleri paylaşalım, çalışalım... http://www.youtube.com/watch?v=8zWyHqwufDw 3
bsg18 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 bh spin - blok karışımı bir şey gibi sanki ?
ufukiyate Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 hocam kendi adıma konuşuyorum daha normal blok da ustalaşmadım ki bir de yan falsolusuna çalışayım, bence üst düzey teknikler amatör oyuncular için uygulanmaya daha çok yol var... kenta da sonuçta yıllardır her gün saatlerce üst düzey antrenman yapan bir eleman, bu teknikler kolay gelişmiyor öyle...
cagan Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Bunun adi olsa olsa backhand sidespin chop block olur 2
Onur Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 ben ust, orta, alt duzey bile degilim ama bunu kullanıyorum :)) genelde forhand ime gelen toplara bh de yakalanırsam boyle vuruyorum cok zor birsey degil, ne kadar efektif oldugu tartısılır...
xtremetawsan Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Birinci yaptığı normal BH blok tek fark BH şutop gibi topu aynı zamanda itiyor. İkinci yaptığı ise normal blok yaparken topa yön verme ama çok zordur yapması, uzun köşeden gelen spinlere yaptığınızda sayı garantidir ama aynı zamanda sizinde topu dışarı atma olasılığınız yüksektir.
swan Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2013 zor işler ama öğrenecez, durmak yok
musab kara Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2013 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2013 bugün denedim maçta çoğu filede kaldı ama ilginç bir vuruş belki güzel bir raketle etkili olabilir..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap