Eroll Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 10 Nisan, 2006 Oğuz Kaan Koleji Çin'de yapılan dünya liselerarası masatenisi müsabakalarında finale yükselmiş. Hafta sonu akşam gazetesinde okuduğum bir haber. Yarı finale gelene kadar maç vermeden rakiplerini eleyen Türk ekibi yarı finalde güçlü Rusya'yı 4-3 yeniyor ve finale yükseliyor. Finaldeki rakip evsahibi Çin. Masatenisinde ülkemiz adına zannedersem bu bir ilk.Dünya şampiyonasında final oynamak. Helel olsun Oğuz Kaan. Başarıların daim olsun.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2006 Sporha.com'da yer alan habere göre final maçları oynanmış ama. Bizimkiler 2. olmuş. Büyük bir başarı, valla açıkçası çok büyük bir başarı. Tebrik etmek lazım.
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2006 evt ben de çok sevindim ilk gazeteden okuyup öğrenmiştim (hayret gazetelerin dikkatini çekebilmiş!)
Guest Can Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 21 Haziran, 2006 valla helal olsun geçen sene safa avcılı Fatih koleji bu boyle bi başarıyı gösteremedi. ne diyelim HELAL OLSUN
AliFuat Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 22 Haziran, 2006 Bravo kelimesi yetersiz kalıyor .Gerçekten çok üstün bir başarı bence. Adamlar (çinliler) masatenisi ile yatıp kalkıyor, hepsini yürekten kutluyor ve başarılarının devamını da görmek istiyorum..... Tebrikler ......
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2006 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2006 TABİ KÜÇÜMSEMEK İSTEMİYORUM AMA O TURNUVADA TAKIMLAR GERÇEK KADROLARIYLA GELMEMİSLER AMA YİNEDE OĞUZKAAN'I TEBRİK EDİYORUZ.
Guest Can Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2006 bence gerçek kadrolarıyla çıkmaları o kadar da onemli değil o bizi ilgilendirmez. onların sorunu. ortada bizim bir başarımız var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap