Alperr_D97 Oluşturma zamanı: 24 Ağustos, 2013 Oluşturma zamanı: 24 Ağustos, 2013 TAHTA: JOOLA CARBON FOREHAND: PALİO AMİGO BACKHAND: LKT RAPİD SOFT GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.IKI YILDIR MASA TENİSİ OYNUYORUM 16 YAŞINDAYIM.TAVSİYELERDE BULUNABİLİRSİNİZ.Bİ DE BU KOMBO ORTALAMA KAÇ TL DİR. BEN 170 TL YE YAPTIRDIM KAZIK MI YEDİM ACABA
Onur Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2013 1- tavsiyeleri raketi almadan once isterseniz daha faydalı olur. 2- sayafalarca tavsiyelerde bulunulan topicleri de kacırmıssın forumlara hic bakmadıgın icin... http://www.masatenisi.org/forums/topic/6386-yeni-bathlayan-ve-gelithmekte-olan-oyuncular-icin-uygun-tahtalar/
Alperr_D97 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2013 benim tahta ile ilgili sorunum yok henüz sadece raketler biraz yetersiz geliyor . foruma da yavaş yavaş bakıyorum hepsine bırden bakamam .bi de 2 seneden beri oynuyorum.
Onur Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 raketler dedigin lastikler sanırım, ben de 6 aydır oynuyorum ancak bu forumları dolasmak icin engel degil. tahtan zaten off+ hızlı lastiklerle nasıl topu oyunda tutacaksın ? ha ben tutarım diyorsan al 2 tane evolution MX-P bak keyfine... (tabi topu salonda tutabilirsen)
ufukiyate Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 2 senedir oynuyorsun ama öncelikle şunu söyleyeyim antrenörsüz oynanan iki sene antrenörle oynanan 2 ay gibidir benim de aynı durum başıma geldiği için söylüyorum.. emeklerin boşa gitmesin... tahta çok kaliteli sert ve temiz hisli, hızlı fiyatının çok çok üstünde.. rapid soft üst düzey bir lastik değil ve hiçbir palio lastik denemedim. ve net olarak söyleyebilirim ki kazık yemişsin bu raketin maksimum ederi 130... oyun tarzını bilmediğimden yeni bir öneri yapmam çok zor.. benim fikirlerim şunlar ama senin oyununu bilmediğim için net bir öneri yapamam ben olsam bunları tercih ederdim diye yazıyorum: forehandine daha güçlü bir lastik gerekiyor ama ben bu konuda çin lastiği diyince haifu whale 3 diyorum.. bulamassan moon pro.. backhande ise vega europe 2mm veya elite 2mm veya kendine güveniyorsan asia 2mm diyorum lastikleri sattığını gördüm ama o lastiklerin sıfırı belirlediğin fiyattan daha ucuz, sen o fiyatları yarıya düşür anca alıcı bulursun ve sonra vega serisini karşılaştıracak olursak pro gereksiz sert.. elite europe'un his kazandırılmış spin ve hızdan azıcık kısarak güzel kontrol kazandırılmış hali europe her bakımdan harika ama his sorunu var yumuşaklığını hissettirmiyor, oyunun iyi seviyedeyse kullanabilirsin. asia ise şut ve bloklarda düz oyunlarda maksimum verim alırsın, hızlıdır ve istikrarlıdır.
Alperr_D97 Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ağustos, 2013 Tesekkurler tavsiyeleriniz icin tesekkurlelr
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap