Guest LapacI Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2006 Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2006 dostlarım evde robot tenis masası vb. olmadan sadece raket ve top ile kendi kendimize yapabileceğimiz bi çalışma varmı böyle bişi varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim
Bluest Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 dostlarım evde robot tenis masası vb. olmadan sadece raket ve top ile kendi kendimize yapabileceğimiz bi çalışma varmı böyle bişi varsa lütfen paylaşırsanız çok sevinirim ben lisedeyken perdelerin iki ucundan iple bağlardım. perdeyi masa hizasına kadar iple kaldırıp altına yemek masası koyardım. topa bcakhand ve forent spin çekip topun perdeden tavana kadar gidip geri gelir tekrar spin çekerdim. :))) işe yaradımı bilmiyorum
Istanbullu Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2006 kol kaslarını güçlendirici hareketler v.b yapabilirsiniz ama evde tenis masası yoksa tavsiye etmiyorum en iyisi masada idman yapmak bence...
Guest LapacI Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2006 sağolun cvp larınız için ben evde genellikle raketi elime alıp topa hızlı çakabildiğim kadar çakıom öle yapıom antreman veya duvarla oynuom
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2006 sanirim evde yapilabilecek en iyi calisma servis calismasidir....herhangi bir tul uzerinde bu calismayi yapabilirsin..fazla etkili bir calisma olmayacaktir tabi ama en azindan servisin topa hangi etkiyi verdigini gormeni saglar...daha sonra da bunlari masada tekrar edersin..... :B:
Guest eCeL Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2006 Ben sürekli ewde duwarlara wuruyorum bence en iyi yöntem bu...Çok yararını gördüm!!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap