Emre Adıgüzel Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Haziran, 2013 Sonu ilginç biten bir maç! Schlager heyecandan mıdır yoksa rahatlıktan mıdır bilinmez maçın bitmediğini zannedip Baum un elini sıkmadan köşeye gidiyor Halbuki adam dünya şampiyonasından elenmiş haberi yok 2
Bora Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2013 schlager köşeye gittiği zaman maçın devam ettiğini düşünerekten ben de çay koymaya gittim, geldiğimde masada kimse yoktu 3
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 Sanki schlager 4-0 ın anını yaşamak istemediği için bilerek yapmış gibi geldi bana çünkü özellikle baumdan yüzünü kaçırıyor ve yapmacık yapmacık koşar gibi kenara gidiyor sonrada aaaaaaaaa bittimi ya falan filan gülüşmeleriyle o anı geçiştiriyor.Genelde negatif yorum yapmam ama ban öyle geldi napiyim...
notsniw Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 bence espri, çok komik adam aslında bu schlager, bu maç sonrası röportaj videosunu seyredin bana hak verirsiniz, kendisiyle dalga geçebilen birisi, 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Haziran, 2013 bence espri, çok komik adam aslında bu schlager, bu maç sonrası röportaj videosunu seyredin bana hak verirsiniz, kendisiyle dalga geçebilen birisi, Evet bende böyle bir şey sezmiştim ama siz daha güzel kelimelerle ifade etmişsiniz yani komik hareketler,dalga geçmelerle beraber hezimeti kaynatma havası...yoksa schlagerin mimik ve hareketleri benimde hoşuma gidiyor...hele bir kreanga maçında backhandeyken tam dönüp forhand yapacak kreanga spini forhand köşesine çekince bir bakışı var nefis hatta ağır çekimi bile vardı sanırım...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap