Guest Yildiray Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2004 Oluşturma zamanı: 3 Şubat, 2004 arkadaşlar donik lastik almak üzereyim.kullananlar varsa bana fikirlerini iletebilirlermi?özellikle desto f2 ve f3 ile supersonic sg40 lastikleri ya da diğerleri.
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2004 İmzamda yazan lastikleri kullanıyorum. Blues F5'i backhand'ime defans için almıştım. fakat Aldığım yerden maximum kalınlıkta gelince alışmakta zorlandım.. Oyun stilin neyse ona göre almaya çalış.. Ama lastiklerden genel anlamda memnunum..
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2004 Bende de Coppa Tagora ile Blues F5 var. Ama Desto F2 benim lastiklere göre daha ofansif.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2004 benim her iki taraftada f2 max var ama bana çok süratli geliyor.bundan önce butterfly flextra 2.0 kullanmıştım.eğer sende düşük birşey ile oynadı isen alışman biraz uzun sürer.
Guest Yildiray Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2004 benim her iki taraftada f2 max var ama bana çok süratli geliyor.bundan önce butterfly flextra 2.0 kullanmıştım.eğer sende düşük birşey ile oynadı isen alışman biraz uzun sürer. ben de j.o waldner 2mm kullanmaya başladım.tahta olarak da persson power carbon var.biraz ağır oldu ama hızı oldukça iyi diyebilirim.biraz alışınca daha iyi olur diye düşünüyorum.ama desto f3 mü alsaydım diye düşünmedim değil
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap