ismailh Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 29 Mart, 2013 Tahta xiom solo backhand omega 4 euro forehand tibhar evolution EL-P Yorumlarınız nedir?hız kontrol ve spin.saygılar.
enerji05 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2013 Tahta xiom solo backhand omega 4 euro forehand tibhar evolution EL-P Yorumlarınız nedir?hız kontrol ve spin.saygılar. Bu komboyu bana gönderin, ben 1 saat kadar denedikten sonra yorumlarımı burada paylaşıp size komboyu geri gönderirim. Ok?
ismailh Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 tahta ve lastiklerin özellikleri uyarmı anlamında sormuştum.istihza yapmışsınız yorumunuz olmazsa cevap yazmazdınız..çok da önemli değil zaten oynamaya başladım.inşallah oyunuma uyar.burdan oldukça faydalandım.zaten niye ise burada çoğu kendini profesör sanıyor.
enerji05 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2013 Elimizde böyle bir kombo olmadığına göre, neye göre kime göre yorum yapacağız? Kağıt üzerinde yazan ve gerçekleri yansıtmayan özelliklere bakarak mı? Lastik kalınlıkları bile belli değil. Bence siz istihza yapıyorsunuz.
ismailh Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Mart, 2013 belki de haklısınız bu konuda.evolution 2.1 euro omega 2.0.oyunda çoğu top masanın ortasından çok ufak farkla dışarı gidiyor oldukça hızlı.ama alışacağız.
fazıl77 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 selex galaxy tahta üzerine çift taraf donıc twingo yaptım ilk kombo nasıl
Sabutay Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2013 Çok iyi yapmışsın fazıl süpersin
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap