mesutking Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2013 Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2013 Masa tenisine gönül vermiş arkadaşlar ben bir ortaokulda öğretmenim ve okulumuzda masa tenisi yarışmalarına katılmak istiyorum müdürümüz sertifikanız olmadığı için yarışmlara gidemezsiniz diyor. böyle bir belge almak için neler yapmam lazım bana yardımcı olabilirmisiniz? not:okulumuzda beden eğitimi öğretmeni yok
fury Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 http://www.tmtf.gov.tr/?sf=a5 detaylı bilgiyi burdan bulabilirsiniz.
atldvc Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 belge olmadan yarışmalara gidebilirsiniz sadece ek ders üçreti alamazsınız 1
mesutking Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2013 Ben ekders ücreti istmemediğimi bildirdim ama müdür belge olmadan ben izin vermem sorumluluk kabul edemem diyor...ondan dolayı zaten böyle bir belge almak istiyorum
alper42 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Hocam, hangi ilde ikamet ediyorsunuz? TMTF(Türkiye Masa Tenisi Federasyonu) nun sitesinden hangi illerde açılacağına dair duyurulara ulaşabilirsiniz. Açılacak ilde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne başvuruda bulunuyorsunuz.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Aşagıdaki siteden takip edersen sürekli olarak güncel nerelerde açılacağını bulursun... http://forum.bedenegitimi.gen.tr/2013-yili-faaliyet-pl-ni-antrenorluk-kurslari-tam-listesi-t12523.html
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Mart, 2013 Bildiğim kadarıyla istanbul ve ankarada açıldı, denizlide iptal edildi. 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Adana Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Denizli Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Sivas Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Batman Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu İzmir Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Ankara Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu İstanbul Muhtelif MASA TENİSİ 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Balıkesir Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Diyarbakır Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Malatya Muhtelif 1.Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Afyon Muhtelif 2.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Ankara Muhtelif 2.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu İstanbul Muhtelif 2.Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu Trabzon Tarihlerini takip edebilirsiniz, daha sonra size yakın şehirler varsa uygun olana gidersiniz artık
Fatih Birinci Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2013 Çocukları yarışmaya götürmek için belgeye gerek yok. Ben benim okuldaki çocukları her sene yarışmalara götürüyorum, beden eğitimi öğretmeni de değilim, belgem de yok. Okulda bu arada 4 de müdür değişti. Arkadaşın dediği gibi, sadece bunun için ek ücret alamazsınız, gönüllü yapıyor olursunuz, o kadar.
mesutking Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2013 hocam zaten ben ekders ücreti istemiyorum dedim...okul müdürümüz tam pimpirikli adam...sertifakınız olmazsa ben izin vermem hocam dedi...yasakçı zihniyette olan bir kişi...
mesutking Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 izmirde masa tenisi kursu açılıyor bizim okulumuz var almak istesek nasıl alabiliriz ki?bir kolaylık sağlarlar mı?
notsniw Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 ne gibi bir kolaylık bekliyorsunuz?
mesutking Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 mesela okulda öğrencileri bırakıp gitmekten ziyade haftasonları katılmak gibi....
notsniw Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2013 10 iş günü süren kursu, 5 haftasonu (2x5=10) olarak öğretmenlere uygun olarak organize etmek nasıl olur bilemem. neden 2 aylık yaz, veya 15 gün kış tatilinizde bu kursu almayı düşünmüyorsunuz?
mesutking Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2013 ewet kesinlikle yazın nerde açlılırsa açılsın alacam...manisadaki kursuda başlatmışlar ama biz öğretmenlerin seminerleri olduğu için alamıyacam yine...bu iki aylık tatilde olursa...hemen alacam artık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap