Sedat Gunduz Oluşturma zamanı: 24 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 24 Şubat, 2013 Merhabalar, Göktürk Kemerburgaz taraflarında oynayacak orta/iyi seviyede oyuncu arıyorum. Bir de kaliteli bir masanın olduğu oynayacak bir mekan. Teşekkürler.
Mehmet Uçar Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2013 Merhabalar, Göktürk Kemerburgaz taraflarında oynayacak orta/iyi seviyede oyuncu arıyorum. Bir de kaliteli bir masanın olduğu oynayacak bir mekan. Teşekkürler. Merhaba Sedat Bey, Ben de aynı çevrede oturuyorum. Hem partner hem de mekan arıyorum. 4 ay olmuş fakat yine de cevap vermek istedim.
Sedat Gunduz Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2013 Merhaba Sedat Bey, Ben de aynı çevrede oturuyorum. Hem partner hem de mekan arıyorum. 4 ay olmuş fakat yine de cevap vermek istedim. Merhaba, Uzun süredir bakmıyordum foruma. Oynacak yer bulabildiniz mi ?
Mehmet Uçar Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2013 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2013 Merhaba, Uzun süredir bakmıyordum foruma. Oynacak yer bulabildiniz mi ? Tekrardan merhaba, Civarda oynayacak yer olduğunu zannetmiyorum.
Sedat Gunduz Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2013 Tekrardan merhaba, Civarda oynayacak yer olduğunu zannetmiyorum. Ben araştırmaya devam ediyorum ancak halen bulamadım. Aytek evlerinde oturan bir bey mesaj atmış, sanırım o sitede bir masa var. Bilgiler netleşince sizinle paylaşırım. iyi günler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap