myrulezmyway Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2013 Bugün ayak çalışması yaparken sol bacağıma fazla yüklenmişim,üstüne bastığımda tam kalça kemiğinin olduğu yer çok fena ağrı yapıyor.Yürümekte zorlanıyorum, merdiven çıkmak işkence oluyor.Ciddi bir sıkıntı mıdır? Daha önce bunu yada benzerini yaşayan forum üyelerimiz bilgilerinizi burada paylaşabilirmisiniz?Bu arada Naprosyn ve Doline kullandım fakat yüzeysel olarak biraz ağrıyı azalttı.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2013 teşekkür ediyorum yorumun için. evimde tıp okuyan 3 arkadaşım var. en az 1 hafta uzak durmamı söylediler. zaten kronik lafını duyunca masa tenisini bıraksam mı diye düşünmedim değil :)
umur Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2013 antrenman öncesi koşu ve açma-germe antrenman sonrası soğuma hareketleri inanılmaz önemli.ısınma hareketleri yapılmayınca bahsettiğiniz türden durumlar oluşabiliyor.soğuma hareketlerini yapmadığımızda ise kasların kendini toplama süresi iki katına çıkıyor.bilinçsizce spor tehlikeli
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap