cashır Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2013 herkese merhabalar Terfi ligi hakkında pek bilgiye sahip değilim maçlar ve katılım koşulları hakkında bilgi verebilcek deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum. sistem nasıldır yanlış anlamadıysam ligde oynamadığım için bir klüp takımıyla anlaşıp katılabilirim bir de busene maçlar nerede yapılıyor ilginize teşekkürler
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 merhaba,benim bildiğim kadarıyla iki sistemde yapılacak.ilk ayak İstanbılda Nisan ayında yapılacak.Nisan ayın son haftası diye .İkinci ayaksa Terfi Final maçları Gaziantepte yapılacak.Federasyondan öğrenebilirsin.Bursa'dan sevgiler.
cashır Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 yardımınız için teşekkürler federasyonun sitesinden baktım da gruplar olarak yapılıyor anlaşılan sonrada şampiyona inşallah busene katılıp o maç temposunu yaşamak istiyorum
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2013 Bursa'dan sevgiler.Başarılar diliyorum.
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2013 Bu sene herkes biryerlerde oynuyor diye sevinirken duyduk ki Ruslar,Gürcüler,İranlılar terfide oynayacakmış.Haydi hayırlısı!
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Bu sene herkes biryerlerde oynuyor diye sevinirken duyduk ki Ruslar,Gürcüler,İranlılar terfide oynayacakmış.Haydi hayırlısı! Uluslar arası turnuva olacak o zaman :)
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2013 Valla öyle.zengin olursam.Kimi istersen söyle onu getireceğim terfiye Burakcım
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Kreanga'yı isterim peşin peşin söyliyim :) 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Valla öyle.zengin olursam.Kimi istersen söyle onu getireceğim terfiye Burakcım Gökhan sen Burakla oyna o yeter terfi merfi sıkıntı olmaz onun backhandlerine....
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2013 Gökhan sen Burakla oyna o yeter terfi merfi sıkıntı olmaz onun backhandlerine.... Tabiki abi. Biz ne Çinliler ne İranlılar ne İsveçliler yendik. Rus yenemedik ama o da olur bir zaman :)
umur Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2013 terfi liginde a,b,c gruplarında erkek ve bayanlarda kesin çıkar dediğimiz takımlar var mıydı?
cashır Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Mayıs, 2013 izmirde oynanan gruptan konya barospor ( adından emin değilim muammer abilerin takım) , konya dsi ve rixos antalya çıktı maçlarda ismail abiyi izlemek büyük zevkti türk samsonov ya :-) şampiyona da da farkını yaratacağını düşünüyorum
umur Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2013 bayanlarda durum nedir yaw .bayan oyuncu aranıyorrr
cashır Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Mayıs, 2013 konyada mustafa abi var muammer abinin yanında ikisi sağlam maşallah ama malum terfiler zor herşey olabilir bayanları bilmiyorum malesef yardımcı olamıyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap