BODYGUARD Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2013 Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2013 Çin den getirtmiş olduğum Palio CS8000 (BIOTECH) lastiklerin Donic applegreen raketime yapıştırmam gerekiyor. Fakat tam bir beceriksizim bu konuda. Raketimin üstündeki lastiklerin sökülmesi temizlenmesi lazım. Ankara'dan bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa bana mesaj atsın lütfen. Dip şeysi: Üstelik yapıştırıcım da yok Her emeğin bir ödülü vardır.
plips Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 dostum gecen buldum bir yer ankarada lastik tahta kisitlida olsa satilmakta senin bu isinide yaparlar kanmca yapstrci falanda var satn alman icin. adi altunayspor(veya altinay) di sanirim. izmir cad a dogrubgidiyosun onur carsisinn ordan duz devam ediyorsun necatibey ust gectten geciyosun eski plaza var kapandi smdi orann biraz iletisinde sagda demrtepe metrosuna gelmeden bu arada emn deglm yapp yapmayacaklarndn cnku hic almadm bir sey malzemeler satlmakta en azndan temn edeblrsn
BODYGUARD Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Tavsiyen için teşekkürler. Hafta sonu ilk işim oraya gitmek olacak.
plips Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2013 ankarada elden malzeme alabilecegim bir tek orayi buldum ben varsada bilmiyorum forumdada firmalar bolumunde ankarada temsilci disinda goremedim yanlis bakmadiysam. raket lastik alirsaniz biz yapistiriyoruz demislerdi sanirim ufak bir ucret karsiligi yaparlar. butterfly,dhs,xiom aradgnz lastk varsa kucuk bi ihtimal elden alma sansiniz olur orada
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Eğer halledemezsen malzemeleri bana yolla senin için yapıştırırım ve çevre bandıda çekerim. Bunun için herhangi maddi birşeyde gerekmez. Sadece İstanbul'da olduğum için 5-10 lira kargo ödemen gerekecek. (Bu mesajı eğer yapıştırma işini halledemezsen diye yazıyorum. İstanbul'da olanlar ve raketini yollamak isteyenlere her zaman yardımcı olurum. Yani mesajım sadece sana değil, tüm Masa Tenisi sevdalılarına...) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Eğer halledemezsen malzemeleri bana yolla senin için yapıştırırım ve çevre bandıda çekerim. Bunun için herhangi maddi birşeyde gerekmez. Sadece İstanbul'da olduğum için 5-10 lira kargo ödemen gerekecek. (Bu mesajı eğer yapıştırma işini halledemezsen diye yazıyorum. İstanbul'da olanlar ve raketini yollamak isteyenlere her zaman yardımcı olurum. Yani mesajım sadece sana değil, tüm Masa Tenisi sevdalılarına...) Bravo sayın abim yardımseverliğinize hayranım. Sevgiler saygılar selamlar.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap