Bahadır BAYBURT Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2013 Oluşturma zamanı: 30 Ocak, 2013 Arkadaşlar ben oylesine sitelerde dolaşırken torrent oyun sitelerinde bir oyun gördüm.Linkini Tabiiki sizede vericem 6 GB lik bir oyun. Size Tavsiyem BitComet ile indirin. Torrent indirmenizi tavsiye ederim. İşte buradan girin. http://www.divxforevertr.com/index.php?act=bt&CODE=14&id=44180 Arkadaşlar indirdikten sonra uzantısı .iso olacaktır. Google a "Daemon Tools Lite" indir yazın ve indirin. Sonra Daemon tools ile açın ve yükleyin. Oyuna Girdikten sonra menüde Party Play yazar Events e girin ve next diyin en sona gelin orda table tennis yazar . youtube videosu vereyim. http://www.youtube.com/watch?v=e4CiuUFAv1A Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Alıntı Değildir.
Tunahanzorluu Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 yükledim ama oyuna nası giricem
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Oyuna girmiyormu hatamı veriyor. Veriyorsa soylermisin.
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2013 Önemli Değil. Yardımcı Olduysam ne mutlu bana.
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 İndiren Varmı Arkadaşlar.
Tunahanzorluu Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 nası giricem yani onu anlamadım
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Oyun masa üstüne gelmiştir. Özele gelebilirmisin.
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Daemon Tools dediğim programla açtınmı
Tunahanzorluu Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2013 onuda yükledim oyun geldi tıklayınca uygun hizmeyi seç programla aç var daemonla açınca uymuyomu ne yazıyo uzun uzun
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Team viewer programı ile yapabiliriz sanırım.Eğer izin verirsen.
Bahadır BAYBURT Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2013 Açık olduğunda özelden mesaj at istersen.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap