Kürşad Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2012 Arkadaşlar abiler bir karşılaştırma isteyeceğim acil.Maddi durumumdan dolayı hazır raket alacağım toplamaya niyetlendim olmadı herneyse.Sizce; Stiga İmpulse *** ile Butterfly ın primorac 7000 ni arasında farklar nelerdir yada yada hangisi daha iyi olur impulse wrb sap. Acil yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2012 Bu dediğn hazır raketler zaten 50 60 liradan aşagı değildir. Evinde hazır raket tahtası varsa lastiklerini sök 2 tane sıfır çin lastiği veya 2. el avrupa lastiği tak. Haa yok diyorsan 60 70 lirayada kombo yapılabilir çin lastikleriyle. Hazır rakete gerek yok kanımca...
Kürşad Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2012 İmpulseyi deneme şansım olmuştu hoşuma da gitti diyebilirim.Siparişi verdim stiga impulse.İyi yada kötü yaptım bilmiyorum.Hayırlısı.
ali yanık Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2012 Bu ücretler hala bu raket müsvettelerine veriliyor ya çok kötü :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2012 İmpulseyi deneme şansım olmuştu hoşuma da gitti diyebilirim.Siparişi verdim stiga impulse.İyi yada kötü yaptım bilmiyorum.Hayırlısı. Kötü yapmışsın. Neyse sağlık olsun bir sonraki raket alma girişimde hazır raket almazsın umarım.
Kürşad Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2012 Aslında 1 yıl sonra sınava gireceğim o etkiledi diyebilirim.Üniversitede yoğunlaşmayı düşünüyorum masa tenisine.Saygılar. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap