mtkcmz Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2012 Oluşturma zamanı: 3 Aralık, 2012 ben ve arkadaşım kombinasyon alacaz ben atak oynuyorum nerdeyse her topa ya spin yada şut vuruyorum kafamdaki raket ve lastikler şunlar bunlara göre bir kombinsayon belirlerseniz sevinirim: lastik: mars 2 memo 2 moon pro tahta: andro blax off joola eagle carbon off andro nightmare off arkadaşım ise kontrollü ama gerektiğinde spinli oynar risk almayı sever lastik: stiga evo jms memo 2 tahta: yinhe y 13 fiber nigghtmare off balsa off yorumlarınız için şimdiden teşekkürler....
CyRuss Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2012 Stiga tahtanın ve tenergylerin nesini beğenmediniz ?
LongChop Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Stiga tahtanın ve tenergylerin nesini beğenmediniz ? Fiyatlarını beğenmemiş olabilir :)
mtkcmz Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 yok sadece 2. raket olarak yapacam
CyRuss Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2012 İkinci raket olarak alma isteğiniz tabii ki sizi bağlar ama kullandığınız kombinasyonla almayı düşündüğünüz ekipmanlar bambaşka oyun karakteristiğine sahip olacak ve elinizin bozulmasına neden olacak. Karar sizin ancak ben olsam macera aramam memnunsam ekipmanımla devam ederim.
Recommended Posts