Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 17 Kasım, 2012 Yurt dışındaki eğitim kampları hakkında bilgisi olan veya bu kamplardan birine katılan arkadaşımız varmı? Çin dışında Almanya, Fransa veya Belçika gibi ülkelerde varmıdır? Katıldıysa ücret, barınma, yeme içme v.s hakkında bilgi almak istiyorum.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Bilalcim bahsettigin tarzda avrupada da bir kamp oldugunu duymustum forumdan bir arkadastan. Ama kimden duydugumu da hangi ulkede oldugunu da hatirliyamadim. Hatirlarsam buraya yazarim. 1
cagan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Almanya'da yazin 1-2 haftalik kamplar oldugunu duymustum. Sanirim Bora soylemisti. Katilim ucreti hakkinda bir bilgim yok. Fakat Alman milli takim oyuncularinin da bu kamplarda egitim verdigini duymustum. Daha net bilgisi olan birisi aydinlatirsa bizleri guzel olur tabii. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Bilalcim bahsettigin tarzda avrupada da bir kamp oldugunu duymustum forumdan bir arkadastan. Ama kimden duydugumu da hangi ulkede oldugunu da hatirliyamadim. Hatirlarsam buraya yazarim. Almanya'da yazin 1-2 haftalik kamplar oldugunu duymustum. Sanirim Bora soylemisti. Katilim ucreti hakkinda bir bilgim yok. Fakat Alman milli takim oyuncularinin da bu kamplarda egitim verdigini duymustum. Daha net bilgisi olan birisi aydinlatirsa bizleri guzel olur tabii. Kesinlikle Çağan bilgi paylaştıkça güzel
işcan Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2012 Werner Schalager akademi var. Avusturya ya da Almanya da olsa gerek. internet sitesi var. Eski Almanya teknik direktörüde(Richard Prause) orada çalışıyor sanırım. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 http://www.cntttc.org/ Daha önce başlığı açıp yeterli cevap alamamıştım. Tesadüfen gezerken rastladım ve sakat olmama rağmen yeniden içimdeki Çinde eğitim hevesim hortladı. Eee, İlim çinde bile olsa gitmek gerek :) 3
ararat1973 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Yurt dışındaki eğitim kampları hakkında bilgisi olan veya bu kamplardan birine katılan arkadaşımız varmı? Çin dışında Almanya, Fransa veya Belçika gibi ülkelerde varmıdır? Katıldıysa ücret, barınma, yeme içme v.s hakkında bilgi almak istiyorum. Dostum dur Allasen ya. Yendiğim tek adamsın. Ya benide götür ya sende gitme 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2013 Dostum dur Allasen ya. Yendiğim tek adamsın. Ya benide götür ya sende gitme Ne demek abi, ben nere sen ora 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap