bellek Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 violin de violin Netçen violini al bir resoud rahat et...Hem kutusunun şeklide ortamına uyar.. Problem.... nakliye ücretini düşünüyorsan bende alırım nakliyeyi kırışırız..Hatta forumda üç beş kişide nakliyeden kazanmak için bu fırsatıda kaçırmaz... Ülen neler yazıyorum ben yine!!!
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Kasım, 2012 Violin daha piyasa ya düşmemişken. Resotu nasıl bulacaz. Bu gidişle isot alacaz anlaşılan. Not:Kargo parasına ortak oluruz :p
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Kasım, 2012 bana göre resoud mesoud farketmez fiyat hiç önemli değil yetenek olmadıktan sobra insanın içinden olmadıktansonra istedğin tahtayı kullan değişen bişey olacağını zannetmiyorum 1
bellek Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2012 bana göre resoud mesoud farketmez fiyat hiç önemli değil yetenek olmadıktan sobra insanın içinden olmadıktansonra istedğin tahtayı kullan değişen bişey olacağını zannetmiyorum Yetenek felan yok zaten....Tamamen karizmatik olmak için....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap