Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Kermes e mi davetliymiş Dimitri? Eğlencelik, gençleri eğitici antrenman maçı yapmış Paylaşım için teşekkürler Tanju Abi 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Ma Long a karsi da boyle artis artis oynasa ya dimaa. Bulmus genc cocugu oynar tabii.. Bu adam ve mattenet i bir turlu sevemedim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Metanet li olalım izlerken seveni yok bunların zaten... 1
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Ben bu videoyu cok begendim ... gercekten topa ne kadar hakim oldugunu masa basinda ne kadar hareketli oldugunu ve spinleri gorebiliyorsun... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Metanet li olalım izlerken seveni yok bunların zaten... Metanetimiz degil ama mattenet imiz eksik kalsin Bilalcim. :) Kerem bey de cok hakli cekim acisi sanki dernekte dimayi izliyormus gibi :) Adami sevmiyorum ama ayaklar cok hizli bh-fh muazzam yigidi oldur hakkini ver. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap