berkay1965_SS Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2012 Oluşturma zamanı: 2 Kasım, 2012 Arkadaşım bana hızlandırıcı solüsyonun su bazlı mı benzin bazlı mı olduğunu sordu bende cevap veremedim nedir bezin mi su mu eğer su bazlı ise hala satılıyor mu ?
onurzaim Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Speed glue toluen bazlı VOC içeren bir karışımıdır. 1
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Speed glue toluen bazlı VOC içeren bir karışımıdır. Cevabınız için teşekkür ederim.yani müsabakalarda serbest?
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Tabiki değil... Bu çok üzücü oldu yani illa tahta değişecek :)
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Kesinlikle...Yenile tahtayı, lastikleri. Kimse tutamaz o zaman seni... 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2012 Tahta yavaş gelince lastikleri hızlandırayım dedi. Onun da yasak olduğunu öğrenince elde bir tek tahta kaldı, bari onu steroidleyim dedi.
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2012 Kesinlikle...Yenile tahtayı, lastikleri. Kimse tutamaz o zaman seni... Bende timo boll olmak için lastikleri değişmeyi bekliyordum abi :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap