Ekrem DİRİARIN Oluşturma zamanı: 29 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 29 Ekim, 2012 Merhaba Masatenisi Sevenler. Tozkoparan Spor Salonunda gerçekeleştirilen turnuva çok heyecanlı geçti. Turnuva Sonuçları nasıl bilen var mı.?
Bora Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2012 büyükler : 1- bahadır bulutlar 2- ben 3- ahmet sözmen 4- ertan çokay diğer yaş grupları hakkında bilgim yok. 7
ararat1973 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Bahadır ve Borayı kutlarım 1
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gençler: 1- Furkan Altunok 2- Kerem Karaman 3- Batuhan Ulucak 4- Ahmet öztürk
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Tebrikler arkadaşlar. Furkan yarı finalde Batuhan'ı mı Ahmet 'i mi yendi?
Ekrem DİRİARIN Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Mustafa abi ile ilk gurupta birlikteydik. bizim maçımızda Mustafa abi 2-0 setlerde önde giderken 3. setimizde sei bana vermek için kendini bayağı bir zorladı. ama ben almamak için bir o kadar zorlandım. ama sonuç olarak 3-0 beni yendi. tebrik ediyorum. benim ilk turnuvamdı büyük çaplı olarak yani. heyecanımı yendim. bir sonraki karşılaşmada Mustafa Abi ile başabaş gitmeye çalışacam. selamlar ve tebrikler 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 büyükler : 1- bahadır bulutlar 2- ben 3- ahmet sözmen 4- ertan çokay diğer yaş grupları hakkında bilgim yok. Tebrikler Bahadır. Tebrikler Bora. Tebrikler Ahmet abi. Devamını diliyorum. 2
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2012 Mustafa abi ile ilk gurupta birlikteydik. bizim maçımızda Mustafa abi 2-0 setlerde önde giderken 3. setimizde sei bana vermek için kendini bayağı bir zorladı. ama ben almamak için bir o kadar zorlandım. ama sonuç olarak 3-0 beni yendi. tebrik ediyorum. benim ilk turnuvamdı büyük çaplı olarak yani. heyecanımı yendim. bir sonraki karşılaşmada Mustafa Abi ile başabaş gitmeye çalışacam. selamlar ve tebrikler Ekrem ciğim benimle oynayanlar ilk maçlarında yenemiyorlar. ancak 6 ay sonra yenebilirler. tabi antraman yapmaları şartıyla. sen de antramanlara devam edersen 6 ay sonra maç senin.
ytucece Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Bu turnuvaya katılmayı çok isterdim ama iş gereği olmadı, 4 kasım bahçelievlerde olacağım iinş. birde mustafa altınok abimiz çok dikkatimi çekiyor her turnuvada iz bırakıyor ama bir türlü ilk 4 arasında göremiyorum bir türlü, yaşın ilerlermesine bunu bağlayabilirmiyiz ?
ytucece Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 büyükler : 1- bahadır bulutlar 2- ben 3- ahmet sözmen 4- ertan çokay diğer yaş grupları hakkında bilgim yok. Bora diye okuyunca milli sporcu aklıma geliyor,, memleket nereli bora kardeş?
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Bora diye okuyunca milli sporcu aklıma geliyor,, memleket nereli bora kardeş? Guangzhou. yok be bildiğin Denizli işte :) 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap