osman yılmaz-67 Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 25 Ekim, 2012 arkadaşlar yakında 2.lig maçı var. kesin kadrolar nasıl oluştu paylaşalım. lütfen ben duydum haber aldım gibi farazi bilgileri paylaşmayalım.. kırıkkkale lin un: irfan temiz , yusuf şengül , osman yılmaz
Bora Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 vmtd-b : savaş ertufan, atilla çamlıdağ, oktay kurt, kürşat çavuşoğlu arıköyspor : ozan kayıhan, ahmet sözmen, emre yalçın, ali güller, ertan çokay mardin gençlikspor : hüdaverdi uğur, orhan altay, burak karatatar, tufan yalçın denizlispor : kemal balım, şevki balım, savaş teke polis akademisi : mehmet önderoğlu, fatih erden, ??? karagücü : burak yalın, kamil uzgur, ??? kartesanspor : sarp özbayraç, ???, ??? çukurova üniversitesi : talha yiğenler, ???, ??? bahçelievler izcilik gsk : şaban köroğlu, ???, ??? kontek : emre ak, kenan atalay, ??? şuan için bildiklerim bunlar. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Bora, bu sene kaçıncı liğ ve hangi takımda oynuyorsun yada oynayacakmısın?
Bora Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Bora, bu sene kaçıncı liğ ve hangi takımda oynuyorsun yada oynayacakmısın? 1. ligde vmtd'de oynayacağım abi. Bora mesela mehmetin polis akademisinde oynayacagina emin misin? Yoksa sadece terfilerde oynadiysa liglerde de oynar mi diyosun? Bi de kontek te emre ak kimdi hatirlayamadim? net olarak bilmediklerimi yazmadım. takım arkadaşı olan fatih'e sordum, evet dedi. emre abiyi de kenan abi caferağa turnuvasındayken konuştuğumuzda öğrendim. geçen sezon 1. ligde antalyaspordaydı. uzun saçlı, orta boylu, 35 yaş civarında falan filan işte.. 1
nyhat Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Tahminleri alalim 1-denizlispor 2-mardinspor 3-kontek veya vmtd
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 ne tahmini nihatcım bu???
Bora Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Tahminleri alalim 1-denizlispor 2-mardinspor 3-kontek veya vmtd kemal bu yazını görünce hemen idmanlara başlamış :)) ben denizliliyim ama gerçekçi olmak gerekirse 1. olma ihtimallerini biraz düşük görüyorum. yine de belli olmaz tabi, oyun bu. kemal'e, şevki abi ve savaş abiye karşı sevgim saygım sonsuzdur. bu arada vmtd-b 1. lige çıksa da çıkmaz zira 1. ligde a takımı var. benim tahminim; 1-mardin, 2-denizli, 3-karagücü, 4-çukurova (bu takım sürpriz yapabilir)
moktav Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2012 arkadaşlar yakında 2.lig maçı var. kesin kadrolar nasıl oluştu paylaşalım. lütfen ben duydum haber aldım gibi farazi bilgileri paylaşmayalım.. kırıkkkale lin un: irfan semiz , yusuf şengül , osman yılmaz O İrfan Semiz değil İrfan Temiz olacak, sanıyorum İrfan abinin takımında oynayacak olan oyuncu sizsiniz...
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2012 evet oynayacak olan benim düzelteyim yanlış hatırlıyorum demekki :)
BurakYalin Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2012 bizim diğer oyuncular : Burak Dağtaşoğlu ve Resul ( Muğlalı)
Champ Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Bu sene 2. Ligin iyi geçeceğini düşünüyorum.Özellikle zirve mücadelesi son ayağa kadar değişebilir bence.Kesin diyeceğim ve çok öne çıkan bir takım yok aslında.Herkes elinden geleni yapacak elbette.Umarım seyir zevki yüksek maçlar olur.Herkese başarılar. 1
osman yılmaz-67 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 kurdun kadroyu konuşursun yayvan yayvan orhaaaaaaaaaan ne adamsın. hadi bu sene iyisin zirveye ortaksınız. :) 2
kemalbalim Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 kemal bu yazını görünce hemen idmanlara başlamış :)) ben denizliliyim ama gerçekçi olmak gerekirse 1. olma ihtimallerini biraz düşük görüyorum. yine de belli olmaz tabi, oyun bu. kemal'e, şevki abi ve savaş abiye karşı sevgim saygım sonsuzdur. bu arada vmtd-b 1. lige çıksa da çıkmaz zira 1. ligde a takımı var. benim tahminim; 1-mardin, 2-denizli, 3-karagücü, 4-çukurova (bu takım sürpriz yapabilir) nerde mubarek antreman yapsakda yapmasakta biz 1. olamayız bü sürü ekip var güçlü daha çok değişir tablolar herkese başarılar diliyorum iyi olan kazansın
kemalbalim Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Resul Yıldırım. adamım resul komitan kardeşim
kemalbalim Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2012 Tahminleri alalim 1-denizlispor 2-mardinspor 3-kontek veya vmtd abi çocuklarla uğraşmak onlara devamlı top atmak ilgi göstermek ve benim 1gün bile tatilimin olmaması kendim için masatenisi sporculuğunu soğutuyor çok kötü bir durum ne oynama isteği kalıyor ne de birşey ona rağmen istemeye istemeyede olsa oynamaya çalışıyorum ama bakalım artık umarım maçlarda istek gelir :) 1
Sergent Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Bora mesela mehmetin polis akademisinde oynayacagina emin misin? Yoksa sasece terfilerde oynadiysa liglerde de oynar mi diyosun? Bi de kontek te emre ak kimdi hatirlayamadim? Ozan Emre daha önce de Kontek de oynamıştı.
Sergent Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Kasım, 2012 Ben daha once lİgleri pek takip edemiyordum abi. O yuzden cikaramadim. Peki 16 kasimda ankarada seni de gorecek miyiz? Belli değil. Bu sene bayan takımımızda var ekip kalabalık. Araba ya sıkışırsak kadroya dahil ederlerse görüşürüz.
umur Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 adana da ufuk oynarsa adananın 1. olacağını düşünüyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap