o.han yılmaz Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 24 Ekim, 2012 öncelikle merhabalar.önceki sayfada görüldüğü gibi tahtaların katman listeleri bulunmakta.benim merak ettiğim birkaç soru var.hurricane hao tahta kullanıyorum.bu tahtahyla aynı katman dizilişine sahip fuga tahtasını almak istiyorum.arada 2mm bir kalınlık var.sizce bu rakette değişiıliğe neden olurmu(fuga daha ince).ve sapı katalogda regular değilde rounded diye belirtilmiş.ince bir saptan sonra bu tahtanın sapı büyük gelirmi.ve sonuç olarak aynı verimi alırmıyım.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 2 mm hissedilir fark yaratır. Sap tamamen tercih meselesi. 1
o.han yılmaz Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 sap benim için çok önemli bir faktör.bundan önce 729 bomb tahtayı kullanırken sapı elimi çok rahatsız ediyordu.buna ek olarak benzer bir tahta(hao ya) önerebilirmisiniz.
Mert7000 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Tamamen tercih olduğunu sanmıyorum. Şahsi görüşüm fl sapın spine, st sapın hıza dayalı oyuna uygun olduğu yönünde. Bunun dışında yabancı bir sitede okumuştum, mantığını kuramadım ama fl sap forehand vuruşlarını kolaylaştırırken st sap backhand vuruşları kolaylaştırır yazıyordu.
tufan Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2012 aynı marka ve model iki tane tahta bile alsanız az bile olsa farkı olur
umur Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2012 tufan abi onun sebebi nedir acaba? malzeme farkı mı
Shanks Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 26 Kasım, 2012 fark olmazmı ya mesela innerforce alc ile boll alc aynı katman aynı marka ama birinin katman dizilişi biraz farklı his ve hız açısından bi fark yaratmış.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap