Castiel Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 10 Ekim, 2012 Yeni taşındım İzmire İzmirde Gaziemirde veya yakın bir yerde oynılacak yer arıyorum
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Yeni taşındım İzmire İzmirde Gaziemirde veya yakın bir yerde oynılacak yer arıyorum Öncelikle hoş geldin diyelim İzmire...Gaziemirde masatenisi oynamak için salon yok ama oraya çok yakın Görece spor salonu var.Orada 5-6 kişilik bir ekip bir araya gelip oynuyorlar bende arasıra gitmeye çalışıyorum.Siteye üye Mert_95 var onunla irtibata geçersen yardımcı olacaktır....
Castiel Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2012 Hoşbulduk İzmir güzelmiş yaa :)) Çok teşekkür ederim en yakın zamanda bir yer bulmam lazımdaa iyi oldu :)
wpyrex Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2012 bende bornova'da oturuyorum. oynucak partner veya geliştirebilicek takım kulüp vs. yerler varmı? 8 yaşımdan beri oynamaktayım uzun aralar verdim tabi ama cok nadirde olsa oynuyorum. iyi arkadaşlarla tekrar eski düzeye geliceğimi umuyorum. şmdiden teşekkürler
alişen Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2012 Murat abinin bahsettiği 5-6 kişiden biride benim.İnşalla en kısa zamanda tanışırız.
zekemre Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2014 Gaziemirde masa tenisi oynayan arkadaşlarla tanışmak istiyorum
ferturktw Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2015 Merhaba partner ariyorum gaziemire de gelebilirim @zekemre
pasa.tirak.sirak Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2015 Gaziemirde masa tenisi oynayan arkadaşlarla tanışmak istiyorumOynayalım, yakını Gazıemıre
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap