Poseidon Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2012 Arkadaslar ben15 yasında bir gencim.Masa tenisine 4 yıl önce başladım.Hiçbir egitim almadan okulda tenefuslerde oynayarak kendimizi geliştirdik.Kursa giden ve Muğla'da turnuvada 3. Olan arkadaslarım var ve onları yeniyorum.Her neyse oyuna ilk başladığımda tahta raket kullanıyordum.Sonra dandik bir tane altis markalı hazır raket aldım .Su anda elimde Butterfly Platin plus var.Kendime raket yapmak istiyroum.ama nasıl yapicagim hangi lastiii kullanıcam hiçbir fikrim yok.200 lira butcemle hangi lastiklerden almliyim nasıl yapistiricam bana anlatabilirmisiz?
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2012 Bilgi bedava değil ama burada forumda arama motoruna yazacağın bir kaç kelime ile elinin altında. Yani bedavadan biraz pahalı Foruma hoşgeldin...
bellek Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 6 Ekim, 2012 http://www.masatenisi.com/ Bu sitede tahta ve lastik özellikleri ve kullanıcı yorumları var..Biraz bakın azda olsa bir ön bilgin olsun sonrada seçtiğin birkaç malzemeyi üyelere sun yardımcı olmaya çalışırlar. Malzeme satan üçbeş site daha var. O bilgileride araştırdıkça ve sordukça edinebilirsin.. Kolay gelsin..
LongChop Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2012 Bende başlayalı 2 sene oldu. İmzamdaki kombinasyon gerçekten orta seviyeler için ideal. Haraketleri zorlamadan yapıyorum.Yok dokundum uçtu , yok abanıyorum yinede atmıyor felan derdi yok bence.Bu kombi sayesinde tekniğimi düzelttim tavsiye ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap