ytucece Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2012 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2012 Muhsin yazıcı oğlu spor komplexinde ekim ayı turnuvası ne zman yapılacak bilgisi olan var mı?
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2012 İsmail Hoca Her ay'ın 2.haftasında yapılacak diyordu.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2012 kasımın 14 de buyuk ihtimalle turnuva keşke her hafta olsaydı orası çok uğurlu geliyor bana açıkçası ne zaman gitsem elim boş dönmuyorum
ytucece Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2012 kasım 14 mü? çok ara vermiş oluyorlar ekim ayında turnuva yapılmayacak mı kesin olarak?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2012 Tahsin, Ekim demek istemiş olabilir.
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2012 kendisiyle bizzat ben konuştum ekimde yok kasımda ekimde yoğunluk varmış cefer aga istanbul kupası istanbul il birinciliği ncumhuriyet kupası derken ekimde yok turnuva kasımın 14 u kesin ama buda baya gec bizim için tabi keşke erken olsaydı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap