bellek Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Samsonov iyi oynamış. Xu Xin - Vladimir Samsonov (3.'lük maçı.) Samsonov, X.X. i ..3 üncü yada 4 üncü sette 11-1 yapmış... Çinlilerin bu aralar gözü toprağa bakıyor anlaşılan..gevşemişler yada millet alıştı bunların oyununa diyeyim..
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Samsonov, X.X. i ..3 üncü yada 4 üncü sette 11-1 yapmış... Çinlilerin bu aralar gözü toprağa bakıyor anlaşılan..gevşemişler yada millet alıştı bunların oyununa diyeyim.. Hatta 11-1 deki sayıyıda Samsanov verdi yani bilerek.Ancak sorun bence şu ki Çinli oyuncular final dışında motivasyon problemi yaşıyorlar gibi Xu Xin in sayı aralarında yüz ifadelerine bakılırsa sanki aklı kaybettiği Ma Long maçında kalmış devamlı yere ve rakete boş boş bakıp gülümsüyor....
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2012 Açıkçası Samsonov'un Xu Xin'i yenmesine çok sevindim... Çok da güzel bir maç olmuş... Fakat Ma Long makina gibi (zira lakabıda o diye biliyorum) hızlı moda almış, dan dun vuruyor ... Ma long gider Hun Short gelir bu işin sonu yok... Yoksa bu masatenisi işi sumo güreşine dönecek ve lokal bir spor olacak!!!!. Bu yüzden top değişimini destekliyorum... Hem çapı büyüsün hemde materyal değişsin...
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2012 Murat bende sana katılıyorum.Kontrol+Hücum oynamasını beceren karşında kim olursa olsun alt ediyor.Ma Long'u tebrik ediyorum.Gurup maçlarındaki yeninginin acısını elemelerde çıkardı helal olsun doğrusu.İyi patladı desem yeridir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap