Bora Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2012 Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2012 Bosna-Hersek'te düzenlenen 21 yaş altı Balkan Şampiyonası'nda Onur-Selim ikilisi şampiyon olarak büyük bir başarı elde etti. Erkek takımımız 3., bayan takımımız 2., ferdi bayanlarda ise İpek Karahan ve Sanem Ezgi Şahin 3.lüğü paylaştı. Çiftlerde Onur Oktav - Selim Güler ikilisi 1., Hüseyin Durmaz - İbrahim Gündüz ikilisi 3., bayanlarda ise İpek Karahan - Sanem Ezgi Şahin ikilisi 3. oldular. Toplamda 1 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya ile 3. sırayı elde ettik. Resmi Sonuçlar : http://www.balkantab...u212012/sum.pdf Tüm sporcu kardeşlerimi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. 1
Burak 06-86 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Ferdi maçlar yok muymuş ya da bizimkiler mi dereceye girememiş ?
Bora Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 ferdi bayanlarda 2 tane üçüncülük var. yukarıda yazdım. onur çeyrekte şampiyona elenmiş.
cashır Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2012 tebrikler böyle başarılar duymak sevindirici inşallah daha iyilerini de görürüz
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 21 yaş altında çoğunluğun Gençler kategorisinden olduğunu görmek güzel , hepsini tebrik ediyorum.
bellek Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2012 Bu gencecik çocuklarımızın bu kadar sıkıntılar (gelecek kaygıları) içinden sıyrılıp şampiyon olmaları gerçekten büyük bir başarı.. Federasyonumuz bu başarılara gözünün ucuyla bakmasın diliyelim.. Milli oyuncularımızın başarılarının devamını dilerim.. Tebrikler..
umur Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2012 bence çok daha iyi olmalı ama bu zaman alacak.gelecek jenerasyonlardan umudum var
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap