Misafir Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2006 Oluşturma zamanı: 3 Ocak, 2006 18-22 ocak tarihleri arasında Pro Tour kapsamında slovenyada yapılacak olan turnuvada büyük ödül 100.000$ . Liebherr'e masa tenisine verdiği destekten dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Turnuvanın yayını RTV Slovenia ve NTV+ Russia kanalları tarafından canlı yapılacaktır.İlgilenen arkadaşlar için daha geniş bilgi aşağıdaki linktedir. Pro Tour Slovenian Open
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2006 Şimdilik sadece hayal edebiliyoruz,umarım bizimde cctv yada eurosport gibi ulusal kanallarımız olur en azından Hıncal Uluç'un önerdiği TRT Spor kanalı modeli gerçekleşir.Sadece umuyoruz
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2006 valla bizde oyle bir spor kanali olsa bile yine tum agirlik futbol ve basketbola verilir...ben umutsuzum...
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2006 ntv+ russia hangi sunucuda eutelsattamı hotbird de yok olsaydı şimdi kayıttaydım , internetten seyredilen tv lerdede yok , masa tenisine bu yapılırmı? (
Guest Togay Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 Çinliler yine ağırlıklarını hissettirmişler bu turnuvada. Her dalda birinciliği elde etmişler. Tek erkeklerde Chen Qi'yi 4-2 yenen Wang Hao birinci olmuş. 2006 yılının ilk turnuvasını (yanılmıyorsam) Wang Hao kazanmış oldu.
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 yalnız ne timo ne samsonov ne saive ne waldner katılmadı bu turnuvaya... korelilerden ryu ile oh seung da yoktu... Tsu, Wang Liqin ve Malin hazretlerini unuttun :B: Kendileri ekabirden olup ööle her turnuvaya katılmazlar. İşte şampiyonaydı, olimpiyattı felan yani. Protour mrotour açmıyo bu abileri heheheh
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2006 hani çinli hakimiyeti deyince çinli olmayanları saydım ben :) yoksa tsu bir saymaya başlarsa... atalarıyla birlike sayar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap